Harjutused, mis muudavad voodielu paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled unistanud paremast voodielust, siis võta teadmiseks, et saad selle nimel ise nii mõndagi korda saata. Alusta näiteks sellest, et teed mõned harjutused, mis su enesekindlust suurendavad ja seksuaalelu paremaks muudavad.

Kükid

Ilmselt tead juba, et kükid aitavad jalgu ja peput trimmi saada, aga kas teadsid, et kükkide abil saab vere liikuma panna kohtades, mis annavad jõudu su libiidole? Paljud naised vajavad erutuse saavutamiseks füüsilist abi, et suguelundites hakkaks veri liikuma. Kõige lihtsam moodus selleks on kükke teha. Aja jalad õlgade laiuselt harki ja veendu, et kannad jääksid kükkide tegemise ajal vastu maad. Tee aeglases tempos 15-30 kükki, soovitab Woman's Day.

«Õnneliku beebi» poos

Painduvus on üks hea seksi alustalasid - kes ikka tahaks kirehetkel tunda jalgades või alaseljas valu? Fitness-treener Marta Montenegro pakkus omalt poolt välja mõned harjutused, et venitada end enne seksi. Kõige parem moodus venitamiseks on «õnneliku beebi» asend: lama selili ja tõsta põlved rinnale. Võta kätega jalgadest kinni ja lase põlvedel põranda suunas vajuda. Tõmba kätega jalgu enda poole, et jala- ja seljalihaseid venitada. Hoia seda poosi 3-5 minutit.

Puusade tõstmine

Tahad treenida seda kehaosa, mida sa vahekorra ajal kõige rohkem kasutad? Proovi puusade tõstmist. Ekspertide sõnul kogevad naised sageli alaseljas valu ja see mõjutab ka seda, milliseid seksiasendeid nad eelistavad. Puusade tõstmine aitab aga alaselga treenida. Lama selili nii, et jalad on põlvedest kõverad ja jalalabad on vastu maad. Jalad võiksid olla õlgade laiuse vahega. Tõsta puusad üles nii, et su kehast moodustub justkui sild. Hoia kõhulihaseid pingul. Lase puusad aeglaselt alla tagasi. Korda seda harjutust 20-25 korda.

Kegeli harjutused

Vaagnapõhjalihaste treenimine mängib seksuaalse rahulduse saavutamisel tähtsat rolli. Kegeli harjutuste põhimõte on vaagnapõhjalihaste kokku tõmbumine ja lõdvestamine. Kui vaagnapõhjalihased on treenitud, siis võib ka orgasm tugevam olla. Selleks, et teha Kegeli harjutusi õigesti, pinguta oma vaagnapõhjalihaseid (neid, mis kontrollivad pissimist). Hoia lihaseid 5 sekundit pingul, lõdvesta ja korda. Soovitatav on teha Kegeli harjutusi kuni 5 minutit iga päev.

Toenglamang

Kas on olemas üks asend, mis muudaks sind seksuaalselt enesekindlamaks, julgemaks ja tugevamaks? Jah, toenglamang, mille erinevad variandid on joogas väga populaarsed. Toenglamang mõjub hästi kätele, alakehale, reitele ja pepule. Need on just piirkonnad, mida tasuks treenida, kui teile meeldib koerapoos, poos, kus naine on peal või vahetate te pidevalt seksi ajal poose, kuid suguelundid on sel ajal kogu aeg kontaktis. Ole põrandal kõhuli ja lükka oma keha üles nii, et sa toetud vaid küünarvartele ja varvastele. Kogu ülejäänud keha peaks olema õhus. Ürita oma keha võimalikult sirgena hoida, ära tõsta puusi ülejäänud kehast kõrgemale. Hoia seda poosi 10 sekundit, seejärel lõdvesta paar sekundit ja korda. Ürita seda teha 10 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles