Kolm naisetüüpi, kes on määratud üksi jääma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurem osa meist ei taha elu lõpuni üksi jääda. Me kardame üksindust ja pärast mitut õnnetut suhet võib tekkida tunne, et head kaaslast polegi võimalik leida. Õnneks pole sel hirmul alati põhjust ja paljud leiavad lõpuks enda kõrvale kellegi, kellega on hea koos olla.

Partneri leidmine pole aga niisama lihtne. Selle nimel peab vaeva nägema. Mõnikord tuleb selleks isegi end muuta. Siin on kolm inimtüüpi, kes peavad enda kallal tõsist vaeva nägema, kui nad soovivad armastust leida, kirjutab Your Tango.

Toriseja Tiina

Kindlasti tead mõnda sellist naist, kes on kogu aeg negatiivne. Kui sa räägid vitamiinidest, räägib tema kohe vähist. Sa tahad vestelda taimetoitlusest ja tema jõuab jutuga selleni, et tal on seagripp. Kui mainid, et plaanid abielluda, loeb ta sulle ette lahutuste statistikat. Teisisõnu on tegu naisega, kes räägib ainult kõigest halvast maailmas.

Toriseja Tiina on igasuguste võimaluste vastu. Negatiivne suhtumine mõjutab kõiki tema elu aspekte, aga eriti partneri leidmist. Ta võib leida väga toreda mehe, aga näeb temas ainult vigu. Torisejale hakkab vastu, kuidas mees mälub, mis värvi sokke ta kannab, milliseid sõnu ta kasutab jne. Kõik need pisiasjad käivad Tiinale nii närvidele, et ta võib sel põhjusel isegi mehe maha jätta.

Toriseja Tiina jääb üksi mitmel põhjusel. Peamiselt seepärast, et ta ootab täiuslikku meest, keda pole olemas. Isegi kui ta leiakski kellegi, kes oleks täiusele lähedal, keskendub ta viimaks ikkagi ainult negatiivsetele omadustele. Sellise suhtumisega meest ei leia ja nõnda on ka väga raske elada.

Positiivne Pille

Spektri teises otsas on Positiivne Pille, kes on nii rõõmus, et vaimustub pea kõigest. Näiteks usub ta, et kõhugripp on hea moodus, kuidas kaalu langetada. Mõnel moel on tema suhtumine kasulik, sest ta näeb kõigis head. Ta oskab probleemidele lahendusi leida ja annab kõigile head nõu.

Sellele vaatamata on Positiivse Pille elurõõmul oma pahupool. Läbi roosade prillide pole kõige parem nähtavus ja Pille näeb ka kõige hullemat olukorda toredana.

Tegelikult ei sobi kõik inimesed kokku. On mehi ja naisi, kes mõjuvad teineteisele nagu vesi ja bensiin, kuigi eraldi võetuna on nad täitsa toredad inimesed. Positiivne Pille aga seda ei näe ja ei mõista. Ta ignoreerib hapuks läinud olukorda ja sunnib oma näole naeratuse.

Nõnda petab Positiivne Pille ainult iseennast. Halvimal juhul võib see isegi ohtlik olla, kui ta näiteks ignoreerib vägivalda ja ei võta midagi ette oma elujärje parandamiseks.

Saatuse Siiri

Kolmas naine, kes on määratud üksi jääma, on Saatuse Siiri, kes õigustab iga eksimust oma elus ettemääratusega. Nii kui midagi läheb valesti, ütleb ta, et ju siis pidigi nii minema. Kõiges on süüdi hoopis jumal, universum või tähtede seis. Saatuse Siiri laseb kuufaasidel, horoskoopidel ja sodiaagimärkidel oma elu juhtida. Ta võib igal pool näha märke ja oodata päeva, mil saatus teda hingesugulase juurde juhatab.

Saatuse Siiri jääb üksi, sest ta eeldab, et kõik tehakse tema eest ära. Kuna ta ei viitsi või ei taha ise pingutada, on lihtne õigustada, et nii pidigi minema. Kui kõik on ette nähtud, siis polegi ju mõtet ise midagi üritada, miski sellest ei muutu. Sellised inimesed istuvadki omaette ja ootavad, et õnn tuleks õuele. Ise nad selle nimel vaeva näha ei taha.

Need kolm naisetüüpi võivad küll enda kõrvale kellegi leida ja isegi tunda, et on suhteliselt rahul. Aga nad ei leia seda, mille järele tegelikult janunevad – hingelist sidet kellegagi, keda armastada koos kõikide tema vigadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles