Kuidas õppida mehi paremini mõistma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meeste sõnul on naistest raske aru saada ja see võib tõsi olla. Kuid mõnikord on raske ka mehi mõista või nende tegusid tõlgendada. Kui tahad oma meest paremini mõista, siis selles artiklis on mõned nipid, kuidas seda teha.

Ole toetav. Meeste puhul on tähtis, et keegi aeg-ajalt nende egole pai teeks. Meestele meeldib teadmine, et nad teevad midagi õigesti ja et naine toetab neid. Pole tarvis liiale minna, kuid oma mehele komplimentide tegemine on miski, mida iga naine võiks mõnikord teha, kirjutab Allwomenstalk.

Uuri välja, mis mehele meeldib. Mille tegemist ta naudib? Kas ta on spordisõber? Talle meeldib kalal käia? Ta armastab jalgpalli? Uuri välja taolised pisiasjad ja tee kindlaks ka see, mis talle ei meeldi. Kui mees näeb, et sa oled temast ja tema elust huvitatud, siis ta julgeb end sulle rohkem avada ja enda ligi lasta.

Mõista, et ka meestel on tunded. Meestele meeldib jätta muljet, et nad on karmid ja tõsised, kuid tegelikult on ka neil tunded. Mõned varjavad seda, mõned ignoreerivad oma tundeid. Anna mehele märku, et kurbus on normaalne tunne.

Näita, et sa mõistad. Kas mees on sulle kunagi midagi öelnud, mis pole väljendanud päris seda, mis ta mõtles? Tõenäoliselt sa tead, et ta üritas, kuid alati ei pruugi naised seda taibata. Siin on väike saladus meeste mõttemaailma kohta: mehed ei tea alati, kuidas oma mõtteid ja tundeid väljendada. Ja sageli juhtub nii, et kui mees üritab oma sõnu parandada, muutub asi vaid hullemaks.

Ole aus. Ole alati oma mehega aus. Kui sa tahad, et ka tema oleks sinuga aus, siis vasta samaga. Aususel on suhtes väga oluline roll. See võib viia sügavama ja suuremat rahuldust pakkuva sidemeni. Aususe puudumine võib aga suhte sootuks lõpetada.

Mõista seksuaalseid tunge. Pole mingi saladus, kuidas mehed on loodud. Ka naistel on meestega sarnased ihad, kuid naised ei näita seda välja. Arvesta sellega, et teised naised võivad su mehe pilku püüda, kuid see ei tähenda, et mehe tunded sinu vastu oleks kadunud. Tavaliselt unustab mees võõra naise kohe, kui viimane on silmapiirilt kadunud.

Mehed on «parandajad». Mõnikord tekivad suhtes probleemid sellest, et naine vajab kedagi, kes teda lihtsalt ära kuulaks, kuid mees tahab asuda kohe naise probleeme parandama. Kui mees näeb probleemi, siis tema instinktid käsivad tal kohe seda parandama hakata. Kui sa tahad vaid nõuandeid saada, siis ütle seda kohe alguses. Kui sul on vaja end lihtsalt välja elada, siis ütle ka seda mehele.

Mehed ei pruugi kunagi «suureks saada». Meestele on alati öeldud, et südames jäävad nad ikka lapseks. Ja olgem ausad, kes meist ei naudiks aeg-ajalt lapselikke rõõme? Mõista, et su mehel on vaja mõnikord väikse poisina käituda. Kui sa lased tal seda teha, siis võid kindel olla, et mees on sinuga õnnelik.

Enamik mehi on lihtsad. Meestele on lihtne head meelt valmistada. Enamasti ütlevad nad avameelselt, mis neile meeldib. Kui sa seda tead ja mõistad, siis on sul lihtsam ka oma mehest aru saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles