Mida pole naiste juures võimalik muuta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes on küll oluline kompromisse luua, kuid mõnda asja pole partneri juures võimalik muuta. MSN Glo toob meestele mõned näited, mida pole naiste juures võimalik muuta ja millega peaks lihtsalt leppima.

Pükstearmastus: kui naine ei kanna praegu miniseelikuid ja kleite (v.a. pidulikel puhkudel), siis ära looda, et ta oma stiili niisama muutma hakkab ja teksased seeliku vastu vahetab, hoolimata sellest, et sa oled teda korduvalt palunud. Mõni naine lihtsalt armastab teksapükse ja T-särke.

Suhted sõbrannadega: mehed, ärge üritagegi naistevahelisest sõprusest aru saada. Ühel päeval võivad sõbrannad meid närvi ajada, järgmisel kudrutame nendega juba veiniklaasi kõrval. See on täiesti normaalne.

Magusad unenäod: kui on üks koht, kus rüütellikkus peaks veel elus olema, siis on selleks kohaks magamistuba. Ära jama naise patjatega ega ürita tema voodipoolt hõivata. Tõeline naine vajab oma iluund.

Süütu meelelahutus: olgu tegemist reality-saadete või seltskonnakroonika lugemisega, iga naine - ka see, kel on doktorikraad - naudib aeg-ajalt süütut meelelahutust.

Pisiasjad: paljud naised on võimelised end pisiasjadele pühendama, eriti kui teemaks on näiteks kodukujundus. Olgu teemaks õige vaiba leidmine või magamistoa jaoks materjalide valimine, kõik need asjad võtavad aega. Mehed, palun olge kannatlikud.

Ettevalmistusaeg: rääkides kannatlikkusest, naise ilurutiin on täpselt see nagu nimi ütleb: rutiin, alates juuste kuivatamisest kuni õige huulepulgatooni valimiseni. Ka need naised, kes end eriti ei meigi, vajavad aega, et end väljaminekuks valmis sättida.

Toidueelistused: naine keeldub lihalõigust, kuid šokolaadile ütleb peaaegu alati jah-sõna. Ta palub, et salatikaste oleks serveeritud salati kõrval ja tellib siis magustoiduks jahuta valmistatud koogitüki. Kõige lihtsam on naiste toidueelistusi mitte kahtluse alla seada, nad teavad ise täpselt, mida tahavad.

Ebaolulise ignoreerimine: naised on võimelised ignoreerima seda infot, mida nad üldse kuulda ei taha. Sa tahad teada, millal naine lõpuks valmis saab? Ära imesta, kui vastuseks kõlab: «Vabandust, kas sa küsisid midagi?»

Rahajutud: kui teemaks on raha, siis on naistel selektiivne mälu. Ta ei pruugi mäletada, kui suur oli elektriarve, kuid ta teab täpselt, kui palju maksavad poes naistekingad ja käekotid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles