Galerii: Kadri Kruus avas sõbrapäeval pop-up stuudio

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

14. veebruaril toimus Tallinna kesklinnas naha- ja kotidisaineri Kadri Kruusi uue pop-up stuudio avamine ning eksklusiivse kotiseeria tutvustus. Juba populaarsust kogunud mudelid said Londonis resideeruva kunstniku Meru käe läbi uue ilme ning nii valmisidki erksavärviliste kunstiteostega kaetud aksessuaarid.

Uus kotiseeria Chin Up on mõeldud enesekindlatele ja tugevatele naistele, kes vaatamata raskustele suudavad läbi elu käia püstipäi ning naeratades. Meru tunnistab: «Ka mind on selline optimismist lähtuv mõtteviis aidanud, eriti Londonis koduigatsust tundes ja üksindustundega võideldes.»

Kadri Kruusi sõnul on naise käekott  nagu tugev ja usaldusväärne sõber, kellele saab alati loota ja toetuda. «Meru maaling kotil muudab aksessuaari veelgi personaalsemaks ning annab aimu kotikandja iseloomust ja sisemise «mina» tugevusest,» nendib kotidisainer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles