Asju, mida mehed kunagi ei tunnista, aga mis ometi vastavad tõele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik naised teavad, et teatud asju ei tunnista mehed kunagi. Naisi teatakse kui avatumat ja emotsionaalsemat sugupoolt ning paljud mehed ei tea, kust alustada, et oma tundeid avaldada.

Kuigi leidub ka neid mehi, kes oskavad avameelselt oma tunnetest rääkida, on ikkagi teatud teemad, mida mees naisele kunagi ei tunnista, kirjutab Allwomenstalk.

Nad tunnevad igatsust

Kui sul on partner, kes sulle pidevalt sõnumeid saadab ja ütleb, et igatseb sind, siis oled õnnega koos. «Ma igatsen sind» on lause, mida väga sageli meeste suust ei kuule. Meeste jaoks on see sõltuvuse ja nõrkuse märgiks, kui nad peavad tunnistama, et igatsevad kedagi. See aga ei tähenda, et igatsus neid aeg-ajalt ei painaks.

Nad ei naudi alati oma sõprade seltskonda

Kui mees läheb oma semudega välja, siis võid arvata, et see õhtu on täis alkoholi, võõraste naistega tantsimist ja sõpradega lollitamist. Vahel tahavad nad niisama sõpradega kokku saada, et kuulda, kuidas teistel vahepeal läinud on. Mõnikord ei naudi mehed aga üldse oma semude seltskonda ja eelistaksid naisega koos kodus olla. Seega ära eelda, et kuna mees on oma sõpradega, siis on tal kindlasti lõbusam kui sinul.

Nad ei tea, millal komplimente teha

Leidub mehi, kel tuleb komplimentide tegemine väga-väga hästi välja. Naised ei taha komplimente tingimata neil hetkedel, kui nad on pikalt oma meiki ja soengut viimistlenud. Mõnikord tahab naine hommikul ärgates ja veel sassis soenguga kuulda, et ta näeb ilus välja. Mees, kes sulle neil hetkedel komplimente teeb, on kindlasti hinnaline leid.

Ka mehed kardavad üksindust

Võiks ju arvata, et naised muretsevad rohkem selle pärast, et nad võivad elu lõpuni üksi jääda. Ent see pole tõsi, ka mehed kardavad sama. Ometi ei kipu nad seda tunnistama. See on tegelikult loogiline, me oleme kõik vaid inimesed ja tahame teiste lähedust tunda.

Nad tunnevad armukadedust

Paljud mehed ei taha välja näidata armukadedust, sest ka seda peetakse nõrkuseks. Kui mees näitab sulle, et ta on armukade, siis see tähendab tema jaoks, et ta tunnistab üles oma ebakindluse. Kuigi mõned mehed võivad liiga kaugele minna ja omandihimuliseks muutuda, leidub palju neid, kes ei anna armukadedusest mingit moodi märku. Aga nad tunnevad seda ikkagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles