Kümme asja, mida mehed naiste juures vihkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on veendunud, et nad on ideaalsed olendid. Ent mõnikord tuleb ette olukordi, kui naised ei käitu niivõrd ideaalselt ning ajavad sellega oma kallimate närvi mustaks. Selleks, et olulisi mehi oma elus hoida, kuidas oleks, kui käituks vähem dramaatiliselt?

Siin on kümme asja, mida mehed naiste juures lausa vihkavad, kirjutab iDiva.

Katkine küüs

Mehed ei mõista seda, kuidas saab katkine küüs olla naiste jaoks sama õudne kui maailmalõpp. Mees ei kannata seda, kui naine viriseb katkise küüne tõttu, seega, kallid naised, hoidke virisemine endale ja manage ette üks kaunis naeratus.

Tihe suhtlemine

Naised on hoolivad ja nad tahavad veenduda, et kallimal läheb hästi, seega talle helistamine ja pidevalt sõnumite saatmine on ju õigustatud... või ei? Kahjuks mõistavad mehed seda sageli valesti ja peavad naisi liialt klammerduvateks. Mida teha? Oota, kuni mees ise sinuga ühendust võtab. Veelgi enam, mängi natuke raskesti kättesaadavat.

Teesklemine

Meestele ei meeldi, kui naised teesklevad. Seda nii magamistoas kui ka mujal. Mees eelistab, et naine on selline, nagu ta on ja nii kogu aeg. See mask, mille sa aeg-ajalt ette manad võib saada suure vihkamise objektiks.

Nuhkimine

Armastus tekitab meis tunde, et me tahame oma mehe kohta kõike teada. Tema telefoni kontrollimine ja sahtlites sorimine on seega kohustuslikud tegevused. Aga enne, kui sa mehe järgi nuhkima hakkad, peatu ja mõtle, kas sulle meeldiks, kui tema sama teeks. Sa ju ei taha, et mees leiaks sinu sahtlitest asju, mis on sinu jaoks isiklikud. Sinul on omad saladused ja mehel omad, las olla nii.

Moodne hilinemine

Mehed ei tea, mis asi on moodne hilinemine. Nad tahavad, et asjad toimuksid õigeaegselt, seega kui tahad, et su mees oleks õnnelik, ära hiline kokkusaamistele. Hilinemine ei ole tegevus, mida mees mõistaks.

Kalorite lugemine

Naised võivad ju mõelda, et «vaid hetkeks huultel, ent igavesti puusadel», kuid mehed ei saa sellest aru. Kui sa loed kaloreid ja räägid mehele pidevalt dieetidest, siis tema armastus sinu vastu võib väheneda. Söö lihtsalt vähem ja loenda kaloreid mõttes.

Lõputu lobisemine

Kui mees on pidevalt vaikne, siis peab keegi teine ju jutustama, kas pole nii? Naised tahavad oma lugusid teistega jagada, eriti mehega, keda nad armastavad. Ent selline käitumine ei meeldi meestele. Mehed armastavad vaikust ja rahu.

Näägutamine

See on omadus, mis mitte kellelegi ei meeldi. Ei meestele ega ka naistele. Keegi kommenteerib pidevalt su vigu ja kritiseerib su tegemisi... Pea meeles, et näägutamine on suhtes keelatud!

Armukadedus

Naistele meeldib, kui mehed on veidike armukadedad, aga kui asi hakkab agressiivseks muutuma, siis näitab naine mehele ust, eks? Kujuta nüüd ette, et sina muutud armukadedaks, sest nägid meest teist naist kallistamas. Kuidas käitud? Ürita oma armukadedus kontrolli all hoida, isegi, kui sul on kiusatus võõra naise silmad peast kraapida ja meest sõimama hakata.

Välimus kui kinnisidee

Mehed vihkavad seda, kui naised küsivad pidevalt, kuidas nad välja näevad ja hoolimata sellest, kuidas mehed sellele küsimusele vastavad, pole naised vastusega rahul. Meestele meeldivad enesekindlad naised, kes langetavad ise otsuseid ega paista olevat ebakindlad. Ära küsi mehelt, kuidas sa välja näed, sa tead juba ette, et mehe vastus ei meeldi sulle. Aruta oma välimust parem sõbrannadega, kes ei pane pahaks, kui sa pidevalt üle küsid, kas üks või teine riietus sobib sulle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles