Uuring: iga kolmas naine valetab armastuse kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised usuvad siiralt, et mehed pole võimelised armastust avaldama ja vaid teesklevad. Kuid hiljuti läbi viidud küsitlus näitas, et ka paljud naised valetavad oma tunnete kohta.

Briti sotsioloogid viisid läbi uuringu, mille käigus selgus, et iga kolmas naine ütleb «ma armastan sind», kuigi tegelikult ta ei armasta meest, kirjutab Genius Beauty. Naised tunnistasid, et teevad seda kaastundest ja selleks, et mitte meestele haiget teha.

Kaks kolmandikku naistest ütles, et nad on armastust avaldanud pärast esimest koos veedetud kuud ja 3 protsenti naistest lausus, et nad on seda teinud juba esimesel kohtingul.

Meeste seas läbi viidud küsitlusest selgus, et vaid 20 protsenti meestest valetavad armastuse kohta ja neid mehi juhib põhimõte: «Lasen naisel kuulda seda, mida ta kuulda tahab.»

Vaid 5 protsenti meestest tunnistas, et eelistavad seda, kui naine esimesena armastust avaldab. 20 protsenti naistest aga eeldab, et mehed avaldavad esimesena armastust. Ent fraasiga «ma armastan sind» kaasneb psühholoogiline risk. Nimelt pooled küsitluses osalnutest tunnistasid õnnetult, et kui nad partnerile armastust avaldasid, siis ei vastatud neile samaga. Võib vaid ette kujutada, milliseid emotsioone see pinnale toob.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles