Mida mehed valentinipäevaks tahavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reedel, 14. veebruaril on valentini- ehk sõbrapäev. Tokii tegi seoses sellega suurema küsitluse, et välja selgitada, mida mehed ja naised sellest päevast arvavad ja mida nad kingiks sooviks.

Valentinipäev on teatud mõttes vastuoluline, sest palju on neid, kelle meelest on see kommertslik tähtpäev. Ehk seepärast, et näiteks nimetatud küsitlusest tuli välja, et 52 protsenti naistest ja 16 protsenti meestest on kadedad, kui nad näevad, et teised teevad selle päeva puhul midagi romantilist, vahendab Your Tango.

Kuigi see päev on pühendatud armastusele, ei soovita enamik küsitluses osalenutest just sel päeval abieluettepanekut teha. Nimelt peavad 63 protsenti naistest ja 69 protsenti meestest seda klišeeks.

50 protsenti meestest ja 60 protsenti naistest usub, et parim viis sõbrapäeva tähistamiseks on veeta romantiline nädalalõpp kodust väljas. Need, kel rahakott pole puuga seljas, võivad aga rõõmustada, sest 32 protsenti meestest tunnistas, et oleks väga rahul ka sellega, kui saaks päev läbi voodis mürada. 57 protsenti meestest naudiks suure heameelega erilist massaaži.

Paljud seostavad valentinipäeva väikese kingitusega – näiteks kommikarbi, kaisukaru või punase roosiga. 45 protsenti meestest usub, et armastust väljendab kõige paremini lillekimp, kuigi naistest arvab sama vaid 4 protsenti. Tegelikult soovib üks kolmandik küsitlusele vastanud naistest hoopis ehteid ja 40 protsenti neist eelistaks suisa spaas puhata.

Naistel tasub kõrva taha panna, et kuigi küsitluses oli välja pakutud mitu erinevat varianti, siis valis 70 protsenti meestest oma kingieelistuseks ikkagi seksi. Tuleb välja, et mehi traditsioonilised valentinipäevakingitused ei tõmba, sest suurem osa neist sooviks pigem vaid voodirõõme nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles