Gerli Rosenfeld vajab lapsesaamiseks majanduslikku kindlustunnet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Rosenfeld
Gerli Rosenfeld Foto: Sander Sisask

Millal on õige aeg laps saada ja kas üldse peab lapse saama? Kas selleks peab eelnevalt olema majanduslik kindlustatus? Buduaar uuris glamuurse Gerli Rosenfeldi käest, mida tema asjast arvab.

Hiljuti laulmisega tegelema hakanud Gerli, kes meid selles valdkonnas peagi taas üllatab, leiab, et laps tuleb siis, kui on õige aeg! «Ma arvan, et kui jääda ootama seda päris õiget aega, siis see ei pruugi kunagi tulla. Mina sooviksin lapse saamist pisut ikka ette planeerida, aga kui see juhtub varem, siis järelikult pidi nii minema,» tõdeb Gerli.

Tänapäeval on paljud naised valinud karjääri ning lapsi üldse ei soovi. Gerli leiab, et laste saamine karjääri tegemist ei takista. «Naised, kes üldse lapsi ei taha, on oma valiku lihtsalt teinud. Mina ise olen arvamusel, et laste saamine ei takista mitte millegi saavutamist. Ka emana saab olla edukas muudes valdkondades.»

Mis aga rahasse puutub, siis seda peab olema piisavalt, et oma lapsele parimat võimaldada. «Rahaline kindlus peab absoluutselt olema. Iga inimene tahab ju oma lapsele parimat ja talle toredaid asju võimaldada. Kahjuks tänapäeval on see suureks probleemiks. Kas saadakse lapsi mõtlematult või siis ei saada üldse, kuna on rahalised probleemid,» leiab Gerli.

Oma maja olemasolu enne laste saamist oleks Gerli sõnul ideaalne, kuid samas mitte kohustuslik. «Ma usun, et kõik unistavad sellest, et on oma maja ja lapsed saavad aias ringi joosta ja mängida, kuid ma ei usu, et sellest midagi muutub, kui ei ole päris oma kodu, vaid elatakse üürikorteris,» tõdeb Gerli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles