Millised omadused võiksid olla naisel, keda mees tahab kosida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kunagi uuriti ühelt väga edukalt ja rikkalt mehelt, et milles peitub tema edu saladus. Mees vastas uhkelt, et tema edu saladuseks on hea, toetav naine. Kui vallaliselt mehelt küsida, millist naist ta otsib, siis tõenäoliselt ei loe ta ette pikka isikuomaduste nimekirja, vaid ütleb pigem «head». Mõni mees võib öelda, et naine võiks meenutada mehe ema. Millist naist mehed siis otsivad?

Psühholoogid koostasid meeste eelistuste põhjal õnneliku naise profiili, kes ei pea kartma, et jääb vanatüdrukuks. Loe edasi ja saad teada, milliseid isikuomadusi otsivad mehed naiste juures, kirjutab Genius Beauty.

Mees vajab tavalist naist

Tõeliselt naiselik naine suudab olla eriline, maagiline ja imeline, aga kui ta peab ise end tavaliseks naiseks, siis muutuvad tema välised tunnusjooned silmapaistvamaks. Targad mehed on juba ammu öelnud, et tagasihoidlikkus on see, mis naise tõeliselt kauniks teeb. Seda kinnitavad ka psühhoterapeudid.

Kui naine tunneb, et ta on andekas ja eriline, siis kaasnevad sellega mitmed kohustused. Kui naine tunneb, et ta kannab justkui krooni, siis ta kujutab ette, et teda peaksid ümbritsema teenrid ja alamad. Kui naine hindab teisi inimesi nende vara, intelligentsuse ja mõjuvõimu alusel, siis muutuvad mehed ettevaatlikuks. Pole mingi saladus, et kui üritad olla tavaline ja lihtne, siis julgevad inimesed sulle läheneda.

Mees eelistab nõrka naist

Naise tugevuseks on tema nõrkus. Nõrga naise juuresolekul muutub iga mees tugevamaks. Siinkohal pole silmas peetud migreeni teesklemist, kuigi teatud olukordades võib see toimida. Nõrk naine ei tunnista, et ta on nõrk. Ta oskab vaadata meest kui endast tugevamat.

Tugev naine peab pidevalt tõestama, et ta on tugev, ta peab meestega võitlema, neist parem olema ja maailma oma vaatenurgast defineerima. Tugevam sugupool on loodud selleks, et naisi kaitsta. Kui naine suudab ise end kaitsta, siis see tähendab, et tal pole meest vaja.

Mees valib ratsionaalse naise

Ratsionaalne naine teab, kust midagi soodushinnaga osta. Selle naise kätte saab usaldada perekonna eelarve. Ratsionaalsus on intelligentsuse sünonüüm. Iga mees oleks hea meelega nõus abielluma ratsionaalse naisega.

Mees tahab jumalikku naist

Naise loogika ja mõistus suudavad mehe sõnatuks muuta. Seda seetõttu, et naise mõttemaailm toimib nii, et mees pole võimeline sellest aru saama. Naise aju erineb mehe omast, sidemes selles on mitmepooluselised. Mõnikord armastavad mehed naisi vaid viimaste loogika tõttu.

Loomulikkuses on seega peidus kõik ideaalse naise omadused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles