Video: tõestus, et tantsija võib olla andekas igas suuruses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Blogija ja raadiosaadete produtsent Whitney Thore hakkas tantsimisega tegelema juba 4-aastaselt, 15-aastselt oli ta Greensboro tantsuteatri õpetaja. Ülikoolis pidi ta aga tantsimisega hüvasti jätma, sest hakkas väga palju juurde võtma.

«Ma ei suutnud oma peegelpildiga leppida ja kukkusin esimesel semestril tantsuklassist välja,» ütles Thore Huffington Postile. «Ülikooli lõpuks diagnoositi mul polütsüstiliste munasarjade sündroom, ma kolisin Koreasse ja võtsin 90 kilo juurde. Ma sain niisama koos sõpradega tantsida – klubis või peol, aga ma ei unistanudki sellest, et võiksin uuesti tantsimist õppima hakata või teistele esineda.»

Whitney kolleegil Jared Pike’il tekkis aga idee teha videote seeria Fat Girl Dancing ehk «Paks tüdruk tantsib». Naine on võtnud omale eesmärgiks julgustada naisi, kes oma keha häbenevad.

Vaata, kuidas ta tantsib!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles