Venetsueela teismeline üritab äärmuslike meetmete abil missiks saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plastikvõrk Meyeri keelel ei lase tal süüa tahkeid toitusid.
Plastikvõrk Meyeri keelel ei lase tal süüa tahkeid toitusid. Foto: Kuvatõmmis/BBC

BBC reporter Billie JD Porter külastas Lõuna-Ameerika iludusvõistlustel osalejaid, et paljastada julma konkurentsi tagamaid. Teiste seas rääkis ta Venetsueela missikandidaadi Meyeriga, kes tahab tõestada, et missiks võib saada ka vaesest perest tüdruk.

18-aastane Meyer loodab võidu abil pere agulist parema elujärje peale saada. Elu on seal tema sõnul väga raske ja ohtlik. Siiani pole keegi tema kodukandist finaali pääsenud.

Meyeri perel on tütre iludusvõistlusele kulunud kokku juba 7000 naela. Selle nimel töötavad nad seitse päeva nädalas. Aasta aega tagasi öeldi neiule, et kui ta tahab edukas olla, peab ta oma välimust muutma, sest tal on liiga väikesed rinnad ja viltune nina.

Nõnda lasigi Meyer paigaldada endale rinnaimplantaadid ja talle tehti ka ninaoperatsioon. Hammaste korda tegemiseks enam raha ei jätkunud. See-eest on neiul keele peal plastikust võrk, mis on nii valus, et ei lase tal süüa tahkeid toitusid. Nõnda saab ta kiiremini kaalust alla võtta.

Vaata videot SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles