Ilu-lounge: sobivad lauvärvid pruunisilmsetele

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik: Loore Härmat, modell: Ene
Meik: Loore Härmat, modell: Ene Foto: Jelena Rudi

Seekordses meigiloos on pearõhk pruunidel silmadel. Teada on, et teatud värvitoonid toovad oma silmavärvi rohkem esile kui teised.

Paljuski on see seotud vastandvärvi teooriaga, aga vaoshoituma tulemuse saab, kui kasutada oma silmavärviga harmoneeruvaid toone. Näiteks sobivad pruunidele silmadele rohekad toonid, mis ei ole küll väga populaarsed, aga tulemus jääb värske ja omapärane. Rohelised toonid on head ka seepärast, et sobivad nii heledamatele kui ka tumedamatele pruunidele silmadele.

Kindlasti on hea valik kõik pruunikad ja kuldsed toonid. Need, kes ei armasta ekstravagantsust, võiksid kindlasti sellised toonid valida, sest pruunikad toonid on ideaalsed just päevameigi tegemisel.

Õhtuse valguse käes on aga efektsemad külmad toonid ja seega võiksid pruunisilmsed  õhtumeigis kasutada lillakaid ja roosakaid toone, mida kombineerida pruuni ja kuldsega.

Pruuni silmavärvi toob hästi esile sinine toon, kuigi paljud seda pelgavad. Pruunisilmsed naised võiks proovida erk-meresinist lainerit või silmapliiatsit ja lauvärvideks valida kuldne või pruun. Tulemus on kindlasti meeldejääv.

Kui teha tumedat suitsusilma, siis võiks proovida sädelevat sinakasmusta tooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles