Sul on paha tuju? Süüdista oma rinnahoidjat!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pesufirma Triumph viis läbi uuringu, millest selgus, et 73 protsenti naistest usuvad, et ebamugav aluspesu võib terve päeva ära rikkuda. Nii et kui sa siiani oled oma halvas tujus süüdistanud elukaaslast või kolleege, siis äkki on asi hoopis su rinnahoidjas?

Triumphi uuring näitas, et ebamugav rinnahoidja võib tööpäeva ära rikkuda ja mõjutada ka näiteks töövestluse kulgu, kirjutab iVillage.

Selgus ka see, et koguni 64 protsenti naistest kannab vales suuruses rinnahoidjat ja 29 protsenti tunnistas, et on täiesti teadlikud sellest, et rinnahoidja pole selline, mis nende kehaehitusega sobiks.

Veelgi enam - 30 protsenti naistest pole kunagi lasknud oma rinnaümbermõõtu võtta ega pole pesupoes müüja abiga erinevaid mudeleid proovinud. Triumphi uuringu ja kampaania eesmärgiks oligi see, et naiste teadlikkust tõsta ja panna neid õiges suuruses aluspesu soetama.

Järgmine kord, kui lähed rinnahoidjat ostma, tee endale teene ja lase pesupoemüüjal end mõõta - õiges suuruses rinnahoidja on seljas mugav ega riku su päeva ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles