Kuus põhjust, miks meestele meeldivad lühikeste juustega naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned naised, kes teevad drastilise soengumuutuse, kardavad, et mehed ei pea neid enam seksikaks, kui nad juuksed lühikeseks lõikavad. Ent osade meeste arvates juhtub hoopis vastupidine: lühikeste juustega naine võib isegi ihaldusväärsem olla kui pikkade kiharate omanik.

2013. aastal muutus poisipea soeng naiste seas suureks hitiks ja paljud mehed olid sunnitud tunnistama, et lühike soeng muudab naise kuumaks. Võtame näiteks Halle Berry või Natalie Portmani. Sellest ajendatult panigi portaal Glamour kirja kuus põhjust, miks meestele meeldivad lühikeste juustega naised.

See on teistmoodi. Kui naise jaoks võib see tunduda drastilise muutusena, siis väike soengumuutus on üks asi, mida mehed ei pruugi sageli tähelegi panna. Mehed ei pruugi vahet teha sellel, kas su juuksed on ühepikkused või järku lõigatud, ent soengu üldine pikkus ei jää neil märkamata. Juuksed on lühemad? Selge, mees saab aru. Ja see, kui naine tahtlikult oma välimust muudab, on peaaegu alati positiivne. Juuste lühikeseks lõikamine on justkui enese taasleiutamine ja see on meeste arvates seksikas.

See näitab enesekindlust. Juuste lõikamine on osade naiste jaoks hirmutav ja võib-olla isegi traumeeriv kogemus. Teatud mõttes võib sellest ju arugi saada, juuste maha lõikamine võib tõepoolest olla keeruline. Aga kui naine võtab selle sammu ette, astub oma hirmudele vastu ja ilmub esmaspäeval tööle lühikeste juustega, siis see näitab enesekindlust ja julgust.

See paneb sind heasse seltskonda. Palu mehel nimetada mõni pikkade juustega kuulsus ja ta ei pruugi osata valida, sest neid on niivõrd palju ja kõigi nimed ei jää meelde. Aga küsi mehelt, kas ta teab mõnda lühikeste juustega kuulsat naist ja võid kindel olla, et ta suudab vähemalt Miley Cyruse nime üle huulte paotada. Lühikesed juuksed tuletavad meestele meelde teisi sarnase soenguga naisi, näiteks Rihanna, Pink, Amber Rose ja Rootsi lauljanna Robyn. Meestel pole midagi selle vastu, kui sa üritad Jennifer Lawrence'i moodi seksikas olla. Mis neil naistel veel ühist on? Nad on äärmiselt enesekindlad!

See toob esile su näojooned. Lühike soeng ei võimalda midagi oma juuste taha või alla peita, seega eeldatakse, et kui naisel on poisipea, siis on tal ka ilusad näojooned. Ja reeglina ongi, need on tal alati olnud, ent pikkade juustega ei hakanud kaunid näojooned silma. Lisaks muudab lühike soeng kaela näiliselt pikemaks.

See ei häiri. Kuigi mõned mehed armastavad naiste juustega mängida, ajab neid ikkagi närvi see, et pikad kiharad takerduvad pidevalt nende habeme külge või tuleb pikki karvu vannitoa põrandalt koristada. Suudluse ajal peab sageli naise juukseid teie mõlemad nägudelt ära lükkama, sest karvad kipuvad lausa suhu. Ja kui mees eelistab magada nii, et tema on n-ö väike lusikas ja naine suur lusikas, siis teate küll, mis selle põhjuseks on. Lühikeste juustega neid probleeme pole.

Juuksed kasvavad tagasi. Hea uudis kõigile neile naistele, kes põevad lühikese soengu pärast: juuksed kasvavad tagasi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles