Millele mõtleb mees suudlemise ajal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled mehega koos, siis võid sageli huvi tunda selle vastu, mis tema peas toimub. Täpselt nagu naise peast käib läbi mitmeid erinevaid mõtteid, toimub sama ka meestega. Tegelikult polegi naised ja mehed niivõrd erinevad.

Selleks, et seda tõestada, on järgnevalt välja toodud mõned asjad, millele mees suudlemise ajal mõtleb, kirjutab Allwomenstalk.

Kui imeline sa oled

Kui ta sind suudleb, siis see viitab, et sa meeldid talle. Üks asi, millele mees suudlemise ajal mõtleb, on see, kui imeline naine sa oled. Ta tahaks lihtsalt istuda ja sind imetleda, kuid veelgi parem on oma huuled sinu omade vastu suruda ja sind tunda. Ära muretse selle üle, mida mees sinust võib mõelda, sest ilmselgelt on tema mõtted positiivsed. Kui sa liiga palju muretsed, siis pole sa võimeline suudlust nautima.

Kas sulle meeldib see?

Naine pole ainuke, kes muretseb sellepärast, kas suudlus on hea või mitte. Mees loodab, et sa naudid suudlemist sama palju kui tema. Intiimsel hetkel on lihtne ujedaks muutuda. Mees ei taha aga oma võimalust sinuga rikkuda, seega on täiesti loomulik, et ta muretseb, kas suudab sind õnnelikuks teha.

Kui kaugele see asi läheb?

Suudlemine näitab, et sa oled partnerist huvitatud. Kuna mees teab, et ta meeldib sulle, siis ta mõtleb ka sellele, kui kaugele sa oleksid valmis temaga minema. Loomulikult ei ole sa talle midagi võlgu. Suudlus võib olla pelgalt suudlus ega pea midagi enamat tähendama. Käitu nii, nagu sulle õige tundub ja ära lase mehel end sundida tegema midagi, mida sa teha ei taha.

Mida see tähendab?

Kui te pole veel suhte loomisest rääkinud, siis võib mees mõelda sellele, mida suudlus tähendab. Kas teist saab paar? Kas see on vaid ühe õhtu asi? Kuni hetkeni, mil te omavahelistest suhetest juttu teete, ajab see olukord meest vaid segadusse. Kõige parem oleks võimalikult ruttu oma suhtest rääkida.

Kui andekas sa oled

Kui sa oled hea suudleja, siis on mees kahtlemata õnnelik, et sinu endale sai. Ta võib mõelda ka sellele, kuidas sinust nii hea suudleja sai. Ära üllatu, kui pärast suudlust küsib ta su eelmiste suhete kohta. See võib hetke rikkuda, aga ainult siis, kui sa ise lased sel juhtuda. Tegelikult paneb teda lihtsalt imestama, et sa niivõrd hästi suudled.

Taustahelid

Hoolimata sellest, et te suudlete, ei keskendu mees vaid sinule. Kui ta kuuleb mingit taustaheli, võib ta hakate selle peale mõtlema. Näiteks võib kõrvaltoas keegi rääkida või tuleb telerist midagi. Paljud pisiasjad võivad tema mõtteid hõivata. See ei tähenda aga, et ta poleks sinust huvitatud. See lihtsalt näitab, et ta paneb end ümbritsevat tähele.

Täielik tühjus

Kui ta on suudlemisega tõeliselt hõivatud, siis võib tema mõistus ka täiesti tühi olla. Ta lihtsalt naudib sinuga koos olemist. Ja need mõtted, mis tema pähe tulevad, võivad kiiresti kaduda. Kuidas ta saaksi millelegi muule keskenduda, kui temaga on koos ta unelmate naine?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles