Kertu Jukkum stiilist: püüan vältida massi sulandumist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Jukkum
Kertu Jukkum Foto: Marko Söönurm

Tuntud raadiohääl ning saatejuht Kertu Jukkum, kes vabal ajal kõikvõimalike spordialadega tegeleb, armastab kauneid kleite ning kõrge kontsaga kingi nagu iga teinegi naine. Kuid vahel tekib Kertul tahtmine hoopis katkiste teksade ja mugavate plätudega ringi tatsuda. Buduaar uuris, kus Kertu šoppamas käib ning milliseid rõivaid tema garderoobist leida võib.

Kertu puhul oleneb riietuse valik päevast, kohustustest ning tujust. «Tunnen end ülihästi lõhkistes teksades ja kulunud T-särgis aga ka liibuvas kokteilikleidis või õhtut juhtides hoopiski maani disainkleidis,» tõdeb Kertu.

Mis aga šoppamisse puutub, siis Kertu eelistab oma riided osta pigem välismaalt. «Olen paari aasta tagant ikka ja jälle Ameerikasse sattunud ja sealt ma tavaliselt suurema osa oma asjadest soetangi. Lemmikuid poode ega kaubanduskeskuseid pole mul välja kujunenud, pigem ostan sealt, kuhu satun. Emotsionaalselt kalleid riideid on mul palju - näiteks vanaema kleit, mida ta minu vanemate pulmas 35 aastat tagasi kandis.»

Kõrge kontsaga kingade vastu pole Kertul midagi, samas tunneb ta end hästi ka madalates saabastes. «Kõik sõltub tujust, ilmast, päevastest käimistest jne. Kõrge konts on kleidiga alati omal kohal, kuid tunnen end samamoodi hästi ka boheemlaslikes kollastes saabastes või hoopiski plätudes. Suvel maal käin meelsasti paljajalu,» kommenteerib Kertu.

Halli massi Kertu aga sulanduda ei taha. «Püüan vältida massi sulandumist. Eriti, mis puudutab mingeid kaubamärke suurelt üle rinna. Samas, massi seest välja paistmine pole taotlus iseenesest. Üldsuse heakskiit samuti mitte. Üleüldse tundub mulle, et riietuse ja välimuse teemad on ületähtsustatud,» tõdeb Kertu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles