Seksikaid asju, mida mehed enda märkamata teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mees on palju atraktiivsem siis, kui ta teeb midagi seksikat loomulikult, punnitamata.

Reddit kogus naiste käest arvamusi, mida nad peavad meeste juures kütkestavaks. Seejuures paluti märkida vaid selliseid asju, mida mehed ei tee teadlikult. Ära märgiti nii loomade eest hoolitsemist kui head autojuhtimisoskust, kuid suuremalt jaolt ei olnud need jooned üldse soopõhised, vahendab Huff Post. Peamiselt jäi kõlama põhimõte, et väikestel asjadel võib olla suur mõju.

11 asja, mis teevad mehe seksikaks

1. Ole lahke, eriti võõraste vastu. Anna ettekandjale jootraha; pea auto kinni, kui märkad teepervel hädalist; tee uks lahti inimesele, kelle käed on kraami täis. Kui mõni naine tabab sind tegemas midagi isetut, on ta kindlasti võlutud.

2. Naera südamest. Kellele ei meeldiks, inimene, kes oskab nalja nautida? «Siiras naer, mis tuleb puhtast südamest, tekitab sellise tunde, et tahan seda meest kohe suudelda,» tunnistas üks naistest.

3. Kääri käised üles. Suur osa naistest ütles, et neil võtab põlvist nõrgaks see, kui mehel on särgikäised üles keeratud ja käsivarred on näha. See on väga seksikas.

4. Andunud pilk. Mõnikord võib kõigest imetlev pilk reeta sinu südamesoovi. Naistele väga meeldib see, kui mehe imetlus on tema pilgust näha.

5. Kirglik eneseväljendus. Naiste sõnul pole teema pooltki nii oluline kui see, kuidas mees millestki räägib või millegi üle vaidleb. Üks naine kirjutas: «Kui mu mees räägib suure õhinaga millestki, millest ta väga hoolib (isegi kui see teema mind ennast ei huvita), siis on see hullumeelselt erutav.»

6. Oska vestelda. Ei maksa alahinnata oskust intelligentselt juttu ajada. Õnneks on see lihtsasti õpitav, kui see sul praegu hästi välja ei tule.

7. Keskendumine. «Mulle meeldib see pilk mehe silmis, kui ta millegi üle pingsalt juurdleb,» kirjutas üks naine. Selleks, et muljet avaldada, ei peagi kohe kõike teadma.

8. Söögi valmistamine. Üks naistest kirjeldas, kui väga teda erutab see, kui mees süüa teeb. «Ma võin terve päev pealt vaadata, kuidas ta süüa teeb. Tema askeldab, lõigub juurvilju, maitsestab liha ning on maru asjalik ja enesekindel. Ta arvab, et teeb kõigest süüa. Seda ta aga ei tea, et kui ma olen näinud, kui enesekindel ja muretu ta söögitegemisele keskendudes on, tahan ma ainult tal riided seljast rebida ja enne teda nautida kui sööma hakata.»

9. Silmside. Eriti siis, kui ümber on väga palju ilusaid naisterahvaid. See on naisele väga oluline teadmine, et just tema on mehele kõige olulisem.

10. Oska naisega arvestada. Saada sõnum, kui mõtled talle. Saada edasi artikkel, mis võiks naist rõõmustada. Lohuta teda, kui on tema vanemate surma-aastapäev. Need väikesed tähelepanekud lähevad naisele väga korda.

11. Kallista selja tagant. «see on armas ja tekitab tohutu turvatunde,» kinnitas üks kasutaja. Ja kellele ei meeldiks ka teistsugused kallistused?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles