Neli kohta lisaks magamistoale, kus tasuks seksida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Chicago ülikoolis tehtud uuring näitas, et vaid 32 protsenti abielupaaridest seksib paar korda nädalas. Teised ütlesid, et pingeline karjäär ja lapsed on põhjuseks, miks on seks tagaplaanile jäänud.

Ent seda saab väga kergesti parandada. Uute seksiasendite või huvitavate kohtade proovimine muudavad seksi erutavamaks ja tekitavad tahtmise seda tihemini teha. Järgnevalt on välja toodud neli kohta lisaks magamistoale, kus võiks proovida seksida, kirjutab GalTime.

Kontor/tööruum

USAs on välja selgitatud, et 10 protsenti tööealistest inimestest töötavad vähemalt ühel päeval nädalas kodus. Kuigi taoline paindlikkus on töötajate, eriti lapsevanemate, jaoks ideaalne, võib see veelgi hägusemaks muuta piiri isikliku elu ja töö vahel. Kui su kodune kontor on liialt üksluiseks või igavaks muutumas, muuda see erutavaks kohaks ja lõbutse seal veidike oma partneriga. Kui su töölaual on liiga palju asju, kasutage tooli või hullake lausa põrandal.

Aed

Kui teil on oma aed - soovitavalt mõne rohkem varjatud nurgakesega -, siis on teil järelikult palju võimalusi vabas õhus teineteise nautimiseks. Suvisel ajal on väga romantiline panna hämaras tekk rohu peale ja seal kahekesi lebades tähti vaadata. Kui tahate, võite vaid rääkida, kui tahate, võite midagi tunduvalt seksikamat teha. Lähedasemaks muutute nii või teisiti.

Trepp

See ei pruugi tunduda kõige mugavama kohana, kuid trepi peal on võimalik mitme nurga all seksiasendeid proovida. Istuge kordamööda trepiastmetel ja proovige poose, mida te enne pole proovinud või seiske püsti ja toetage end seina või trepikäsipuu vastu. Isegi, kui sellest midagi välja ei tule, saate mõlemad kustumatu mälestuse.

Vannituba

Kui te pole veel katsetanud vannitoas seksimist, siis võiksite seda proovida. Vesi toimib kui looduslik libesti, seega on eriti mõnus seksida vannis või duši all.

Head lugejad, kus olete teie kodus lisaks magamistoale seksinud? Milline koht on kõige nauditavam olnud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles