Mida kehakuju sinu kohta paljastab?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adele
Adele Foto: AFP / Scanpix

Kehakuju järgi on võimalik öelda, millise inimesega on tegemist. Kas sa oled kangekaelne või lükkad pidevalt asju edasi, kas oled hea uute asjade algataja, kuid ei suuda neid kunagi lõpule viia - kehakuju on nende isikuomadustega seotud.

Vaata, milline neist vastab sinu kehakujule ja mis sind kõige paremini iseloomustab, kirjutab iDiva.

Pirnikujuline

Pirnikujuline keha tähendab seda, et sul on laiad puusad, kitsad õlad ning kätel ja jalgadel võib esineda rasva. Su pahkluud ja randmed on ilmselt peenikesed.
Sa oled rahulik, tolerantne, mugav ja suhtlemisaldis. Sa kipud olema kangekaelne ja lükkad asju pidevalt edasi. Sa armastad magamist, toitu ja kiindumust.
Sul võib esineda probleeme seedimisega ja su juuksed võivad pigem rasused olla. Veel tekitavad probleeme kõrge kolesterool, ülekaalulisus, allergiad.

Kleenuke

Sa oled sale, sul on kitsad õlad, saledad käed ja jalad, kitsas nägu ning väike rind. Pole tähtis, kui palju sa ka ei sööks, kaalus juurde sa ei võta.
Sa oled eneseteadlik, loominguline, vaikne, mõtlik ja eelistad privaatsust.
Sa armastad uusi ideid ja projekte, kuid su energiatase võib sind mõnikord alt vedada.
Sul võib esineda probleeme ärevuse, unetuse, kõhukinnisusega.
Sa oled hea uute asjade algataja, kuid sa ei suuda neid sageli lõpule viia.

Liivakellakujuline

Liivakellakujuline figuur tähendab, et sul on laiad õlad, ent kitsas vöökoht. Sa võid olla sportlik ja lihaseline, sul on tugevad käed ja jalad.
Iseloomult oled kindlameelne ja julge. Su nutikus ja intelligentsus on muljetavaldavad. Sa võid olla kirglik või kriitiline ning järsult plahvatada.
Sa armastad vett ja vedelikke, väljas olemist ja uute asjade proovimist.
Sul võib esineda probleeme akne, maohaavandite, hemorroidide ja kõhuga. Sul võib olla kalduvus tugevalt higistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles