Küsime meestelt: kas nad panevad tähele, milliseid jalanõusid naised kannavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti läbi viidud küsitlusest selgus, et meestele meeldivad naiste jalas täistallaga kingad vähem kui näiteks Uggsi saapad või Crocsid. Järelikult mehed panevad tähele, mis naistel jalas on, või mis?

Stylelist esitas selle küsimuse meestele ja selgus, et tegelikult see päris nii ei ole. Meeste sõnul on kogu naise riietusest jalanõud viimane asi, millele mees tähelepanu pöörab.

Mehed on teadlikud, et naiste jaoks on oluline see, milliseid jalanõusid mehed kannavad. Ent samas tunnistavad nad, et võib mööduda mitu päeva ilma, et mees pööraks kordagi tähelepanu naise jalanõudele.

Peale selle ei jaksa mehed jälgida, millised näevad erinevad jalanõud välja, sest naiste jalanõudel on niivõrd palju erinevaid nimetusi. Seega kui naine küsib mehelt, kas ta peaks kandma baleriinasid või platvorme, siis ei saa mees tegelikult arugi, mida naine küsib ja ilmselt on vastuseks lihtsalt neutraalne: «Jah».

Kõige olulisemaks peavad mehed seda, et naine ise oleks oma jalanõudega rahul ja tunneks end mugavalt. Naised sageli unustavad ära mugavuse ja panevad peole jalga kõrge kontsaga kingad. Mehed eelistaksid tegelikult seda, et naine paneks jalga sellised jalanõud, mis nende õhtut kiirelt ära ei riku, sest naine tahab jalanõusid vahetama minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles