Nõuandeid, kuidas oma suhet tugevamaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olles tuleb ikka ette paremaid ja halvemaid päevi, kuid on häid ja kirglikke viise, kuidas oma suhet tugevamaks muuta. Seda on lihtsam öelda, kui teha, ent ära takerdu mõne vana vaidluse küüsi ega lase negatiivsel energial sinu ja partneri vahele tulla.

Järgnevad võimsad moodused suhte tugevamaks muutmiseks parandavad ka murtud südamed ja aitavad end tulevikus suhetes kaitsta, kirjutab Allwomenstalk.

Hoidke oma suhe vaid teie kahe vahel

Kõige olulisem viis, kuidas oma suhet tugevamaks muuta, on seda teistega mitte jagada. Tõepoolest, naised, sõbrannadele oma suhtest rääkimine võib tekitada rohkem kahju kui kasu. Kui tahad kelleltki nõu või tagasisidet saada mõne olukorra osas, siis ei suuda te olukorda kunagi lahendada nii, nagu sina ise seda teeksid. Jaga sõbrannadega toredaid lugusid, kuid hoia isiklikud asjad teie kahe vahel.

Saage parimateks sõpradeks

Armastus ja kiindumus on kõige tugevamad jõud maailmas. Enne, kui tormate suhtesse, saage omavahel sõpradeks, et näha, kui tugev side teie vahel tekib, enne kui suhtesse tuleb füüsiline pool. Sõprus on terve ja pikaajalise suhte aluseks.

Julgustage teineteist

Terve suhe tähendab seda, et sa julgustad ja toetad oma partnerit ning tema sind. Vaidlused ja lahkhelid on vältimatud, kuid hoidke positiivset suhtumist ja teie suhe muutub iga päevaga tugevamaks. Peaksite mõlemad teineteise tugevusi ja nõrkusi tunnustama, et luua tõeliselt harmooniline suhe. Julgustamine on võimas vahend, mille abil positiivset energiat suhtesse tuua.

Leidke kuldne kesktee

Kompromissile minek on suhtes tähtis. Täpselt nii, nagu peaksite teineteist pidevalt julgustama, peaksite ka olema suuteliselt kompromisse looma. Ära kritiseeri meest tema tehtud tegude pärast, keskendu parem sellele, mis sind nüüd ja kohe õnnelikuks teeb ja mida sa homselt päevalt ootad.

Ole alati avatud ja aus

Ausus peaks suhtes püha olema. See on üks kirglikumaid ja intiimsemaid mooduseid, kuidas teineteist tundma õppida. Kui lood kellegagi suhte, kuid sa ei käitu nagu sina ise või valetad millegi kohta, siis rikud iseenda võimaluse õnne kogeda. Avatus tähendab seda, et te olete võimelised teineteist kuulama ja hoolite sellest, kuidas teine inimene end tunneb. Kui partneril on olnud halb päev, kuula teda. Kui sinul endal läheb halvasti, võiks partner olla esimene inimene, kellelt sa abi otsid.

Austage teineteist

Kohtle teisi nii, nagu sa tahad, et sind koheldakse. Oled ju seda ütlust kuulnud? Sama kehtib ka suhtes olemise kohta. Kui te ei austa teineteist, kaasnevad suhtega pisarad ja takistused. Teineteise austamine on hea moodus, kuidas suhet tugevamaks muuta. Partneri tunnete, perekonna, sõprade, väärtushinnangute, moraalide ja tuleviku austamine peaks suhtes olulisel kohal olema.

Seadke ühiseid eesmärke

Ühised reisid ja eesmärgid aitavad suhet tugevamaks muuta. Sideme tundmine ja ühtsustunne on väga tähtsad. Ühiste eesmärkide seadmine suurendab kirge koos olla ja ka kokku jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles