Nippe, kuidas saavutada puhas ja terve näonahk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Veatut ja säravat näonahka ihkavad kõik naised, kuid selle saavutamine ja hoidmine võib osutuda väljakutseks. Hea uudis on see, et on olemas mõned rahakotisõbralikud viisid, kuidas puhast näonahka saada.

Tsitruselised

Tsitrusviljades olev C-vitamiin mõjub näojumele hästi. Lisaks apelsinide ja sidrunite söömisele võib neid kasulikke puuvilju ka nahale välispidiselt kanda, et saavutada kaunis jume. Tsitrusviljad aitavad poore kitsamaks muuta, eemaldavad surnud naharakud ja puhastavad nahka täpselt nii nagu näovesi seda teeks, kirjutab healthmeup.com.

Vitamiinid

Levinud ütluse järgi peegeldab nahk seda, mis toimub keha sees. Halb näonahk näitab, et keha pole piisavalt toidetud. Seetõttu tuleks regulaarselt tarbida multivitamiine, mis parandavad tervist ja näonahka. Nahale mõjuvad eriti hästi C- ja E-vitamiinid, valgud ning tsink.

Mesi

See looduslik antibakteriaalne toiduaine võitleb vananemisega ja muudab naha pehmeks. Mett võib oma loomulikul kujul kasutada näomaskina või kui soetad näohooldusvahendeid, veendu, et mesi oleks neis üks koostisosa.

Muna

Munas on valke, A-vitamiini ja palju kollageeni, mis aitab nahal säilitada oma loomulikku elastsust ning vähendab peenikesi joonekesi naha pinnal. Kodune munamask on väga efektiine vahend, kuidas puhast nahka saavutada. Löö muna lahti ja kasuta vaid munavalget, kanna see nahale ja nägu loputades näed, et su jume on juba kaunim.

Oliiviõli

Oliiviõli on lisaks heale toiduainele ka hea näohooldusvahend. Oliiviõli regulaarne kasutamine näonahal kaitseb nahka UV-kiirte eest ja säilitab nahas normaalse vedeliku taseme. Selle tulemusel on nahk alati puhas ja pehme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles