15 komplimenti, mida partner tahaks sinu suust kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Valentinipäeva ootuses kutsub suhte- ja seksiportaal YourTango kõiki inimesi üles osa võtma projektist, mille eesmärgiks on vaid mõne nädalaga oma suhe tugevamaks ja paremaks muuta. Selle jaoks pakub portaal välja 15 komplimenti, mida partner kahtlemata kuulda tahab ja mis teie suhtele vaid hästi saavad mõjuda.

Komplimendid, mida naised võiksid meestele teha:

  1. Sa tekitad minus tunde, et ma olen ilus. See on hea kompliment, sest sa ütled partnerile, kuidas sa end tunned ja et sa tunned seda vaid tänu temale.
  2. Ma imetlen seda, kuidas sa asjadega toime tuled. Kiida siiralt mehe otsustusvõimet, oskusi või intelligentsust - see mõjub tema enesekindlusele hästi.
  3. Sinu valmistatud toit on imemaitsev! Inimesed tahavad kuulda, et nende pingutusi hinnatakse, seega isegi kui mees valmistab sulle iga päev süüa, ära võta seda enesestmõistetavana.
  4. Mu sõpradele/perele meeldib sinuga aega veeta. Suhte juures on oluline, et partnerite lähedased teid mõlemat ja teie liitu aktsepteeriks. Mees hindab seda, kui sinu lähedased teda austavad ja armastavad.
  5. Sa oled nii naljakas! Mees saab ilmselt aru, et sa hindad tema huumorimeelt, kui sa tema naljade üle naerad, kuid aeg-ajalt võid talle ikkagi ka sel teemal komplimente teha. Mehed teavad, et huumorisoone abil saab naistele muljet avaldada ja ta tahab kindlasti teada, et ta on võimeline seda tegema.
  6. Ma tunnen end sinuga koos turvaliselt. Mehed on loodud oma partnerit kaitsma, seega tuleta talle aeg-ajalt meelde, et temaga koos tunned end kaitstuna.
  7. Sa oled nii seksikas/nägus. Meestele ei tehta väga palju komplimente nende välimuse või seksikuse kohta, kuid mehed tahaksid ka komplimente saada. Kui kompliment tuleb inimeselt, kes on tema jaoks kallis ja oluline, siis on ka komplimendi kaal suurem.
  8. Ma vajan sinu nõu. See õrn, kuid mõjuvõimas kompliment mõjub partnerile hästi ja ta mõistab, et sa vajad teda oma ellu.
  9. See naine tegi sulle silma! Mehele meeldib see, kui teised naised teda vaatavad ja talle mõjub erutavalt asjaolu, et sina oled selles osas niivõrd enesekindel ja tõmbad tema tähelepanu taolistele asjadele.
  10. Mulle meeldib, kui sa ... . Taolised komplimendid panevad meest rohkem tegema asju, mis sulle tema puhul meeldivad ja annavad talle märku, et sa oled temaga rahul - seda nii magamistoas kui ka mujal.
  11. Kas sa saaksid mind aidata? Olgu tegemist purgi avamise või mõne tõsisema teemaga, mõnikord erutab mehi see, kui nad teavad, et nad peavad oma mehisemat poolt näitama.
  12. Sa oled imeline isa/vend/sõber. Anna oma partnerile teada, et sa tunnustad tema teisi suhteid lisaks teievahelisele suhtele ja et sa oled märganud, kui oluline ta teiste jaoks on. Mees usaldab sinu hinnangut ja on sellest siiralt meelitatud.
  13. Sa oled kartmatu! Jällegi, siirad komplimendid mõjuvad mehelikkusele ja panevad ta uhkusest särama.
  14. Ma austan sind. Mehele mõjub hästi teadmine, et tal on sinu austus ja et ta on sinu elus olulisel kohal.
  15. Ohoo, sa oled tõesti kõvasti trenni teinud! Mees on vaeva näinud, et sinu jaoks kuum ja seksikas olla, näita talle, et sa märkad seda. See motiveerib teda veelgi rohkem vaeva nägema!

Komplimendid, mida mehed võiksid naistele teha:

  1. Mulle meeldib sinuga rääkida. Naiste jaoks on suhtlemine väga oluline, nende jaoks on tähtis teada, et meestele meeldib nendega rääkida.
  2. See kleit on sinu seljas vapustav. Pole mingi üllatus, et suurem osa meestest ei pane naiste riietust reeglina tähele, aga kui naine on end üles löönud, siis loodab ta, et mees paneb tema pingutusi tähele.
  3. Sa oled nii tark. Naistele tehakse sageli komplimente nende välimuse kohta, kuid ära unusta, et naine on palju enamat kui vaid välimus.
  4. Sa oled palju ilusam kui naised filmides. Naisi ümbritsevad pidevalt fotod kaunitest nägudest ja kehadest, ka filmidest vaatavad vastu piltilusad Hollywoodi näitlejad. Tuleta naisele meelde, et tema on sinu jaoks seksikam kui Angelina Jolie ja naine sulab su käte vahel.
  5. Sa oled oma töös väga osav. Näita naisele, et sa märkad ja austad seda, millesse ta oma aega investeerib, olgu tegemist töö, hobi või heategevusega.
  6. Sa meeldid mu sõpradele. Naised (ja mehed) võivad end ebakindlalt tunda selles suhtes, mida nende partneri sõbrad neist arvavad. Ütle naisele, et ta meeldib su sõpradele ja et sõbrad naudivad tema seltskonda.
  7. Ma saan sinuga koos end mugavalt tunda. Pole midagi paremat teadmisest, et partner tunneb end sinuga koos mugavalt. Naistele toob taoline kompliment emotsionaalset stabiilsust.
  8. Ma armastan sind sellisena, nagu sa oled. Sa ei taha, et naine enda juures midagi muudaks? Tore! Kui sa talle seda ütled, siis julgustab see naist sinuga koos olema iseenda parim versioon.
  9. Ma igatsen sind. Naine mõistab, et sa hindad teda niivõrd palju, et temast eemalolek on talumatu.
  10. Sinu silmis on nii palju soojust. See tundub olevat kompliment välimuse kohta, kuid tegelikult kiidad sa naise iseloomu soojust, mis tema silmadest läbi kumab.
  11. Sinu ... on sind palju mõjutanud. Võib-olla on naise kangelaseks tema ema, vanaema või mõni kolleeg. Ütle naisele, et sa austad neid inimesi, kes tema jaoks on tähtsal kohal ja et sinu silmis on ta neilt nii mõndagi õppinud.
  12. Ma olen sinu üle uhke. Igaüks tahab teada, et partner hindab neid, olgu tegemist tema saavutuste või kauni välimusega.
  13. Sul on hea maitse. Kes ei tahaks kuulda, et tema eelistused muusika, raamatute või filmide osas on silmapaistvad ja muljet avaldavad? Eriti kaalukas on see siis, kui selline arvamus tuleb su kallimalt. Partneri eelistuste austamine suurendab usaldust ja ta ei pea kartma, et sa tema eelistuste üle naerma hakkad.
  14. Mida ma ilma sinuta teeks? Tuleta naisele meelde, et hoolimata sellest, et te olete mõlemad iseseisvad inimesed, vajad sa teda oma ellu.
  15. Ma tahaks täna õhtul pigem sinuga olla, kui sõpradega välja minna. Iga naine teab, et kui ta tõeliselt mehele meeldib, siis leiab mees naise jaoks aega. Ja kui aeg-ajalt tuleb selleks tühistada plaanid sõpradega, siis näitab see naisele, et ta on sinu jaoks väga oluline.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles