Miks abielumehed hakkavad kaalus juurde võtma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Palju on räägitud sellest, et naiste kehakaal hakkab pärast abiellumist tõusma, aga mis juhtub meestega? Tuleb välja, et mehed lasevad end pärast abiellumist rohkem käest kui naised.

Teadusajakirjas Families, Systems and Health avaldatud uuringus jälgiti 2300 noore mehe elustiili ja selgus, et abielumehed muutuvad 25 protsenti suurema tõenäosusega ülekaaluliseks kui vallalised mehed, kirjutab YourTango.

Ülekaalulisust võib küll erinevalt tõlgendada, kuid antud uuringu läbi viinud teadlased ütlesid, et nende jaoks olid ülekaalulised need katseisikud, kelle kehamassiindeks oli üle 25.

Miks see nii on? Kas mehed söövad abielus olles rohkem? Kas nad unustavad jõusaalis käia? Või vaatavad liiga palju telerit? Tuli välja, et mehed lihtsalt ei söö hommikust, kuigi see on päeva kõige olulisem söögikord.

Teadlased tegid kindlaks, et abielunaised söövad 47 protsenti suurema tõenäosusega hommikusööki viiel päeval nädalas kui nende mehed.

Kuigi üks uuring näitas, et suurema kõhuga mehed on paremad kallimad ja samuti on kindlaks tehtud, et naised eelistavad kogukamaid mehi, ei tee see kellelegi halba, kui tuletad mehele aeg-ajalt meelde hommikust süüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles