Video: naine helistas õpetajale, kes teda lapsena vägistas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie X
Jamie X Foto: Jamie X

Ameeriklanna postitas Youtube'i video sellest, kuidas ta helistas õpetajale, kes teda kooliajal seksuaalselt kuritarvitas.

Jamie väidab, et ta langes naisõpetajast pedofiili ohvriks esmakordselt 12-aastasena Caloifornia põhikoolis käies ning tema õudused kestsid mitu aastat.

«Olen 28-aastane ja olen oodanud kaua, et leida piisavalt julgust andmaks politseisse infot õpetajast, kes mind aastaid seksuaalselt kuritarvitas. Kui viimaks julguse kokku võtsin, sain teada, et see juhtum on aegunud ja ta ei pea kunagi maksma selle eest, mida ta mulle tegi,» kirjeldab Jamie video all. «Tahtsin avalikkusele teada anda, milline inimene nende laste läheduses viibib ja Alhambra keskkoolis lastega tegeleb.»

Videost saab näha, kuidas Jamie Alhambra keskkooli helistab ja nimetatud koolitöötajaga räägib. Osa vestlusest näeb välja järgmine:

Jamie: Kas mõistad, et tegid mulle ajupesu ja manipuleerisid mind; et see, mida sa tegid, ole vale?

Õpetaja: Jah, ja ma kahetsen seda.

Jamie: Sa oled õppealajuht, jah?

Õpetaja: Jah.

Jamie: Mis juhtub, kui teie koolis teatab mõni õpilane, et tal oli õpetajaga seksuaalvahekord?

Õpetaja: Siis teataksin sellest võimudele.

Jamie: Aga kuidas erineb see sellest, mida sina tegid mulle, kui käisin Chemawa põhikoolis?

Õpetaja: Ei erinegi.

Vestlus kestab paar minutit ja süüdistatav ei vabanda kordagi, kuid ütleb, et kahetseb tehtut.

Pärast video avalikukstulekut teatas Alhambra keskkool, et õpetaja vabastati ametist ja juhtunust on teatatud politseile.

Jamie videot on artikli avaldamise hetkeks vaadatud üle 100 000 korra ja see number suureneb kiiresti. Jamie on rahul, et ta otsustas oma loo avaldada.

«Olen tohutult tänulik kõigile, kes aitasid kaasa selle video levikule. See on tõsi, et ta andis lahkumisavalduse sisse kohe pärast seda, kui video kooli direktorile saatsin. Tänu teile ei pääse see inimene karistuseta,» sõnas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles