Sten Sang: mida naisega aastapäeva puhul ette võtta?

Sten Sang
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Sang
Sten Sang Foto: Erakogu

Jaanuari alguses tiksus kalli kaasaga kohtumisest kaks aastat täis. Selle puhul kohe peab midagi erilist korraldama ning päeva meeldejäävaks tegema. Peenesse restorani sel aastal minema ei hakanud ning sai valitud hoopis teisest mastist meelelahutus!

Huvitaval kombel klappisime juba esimesel kohtumisel imehästi ning peoõhtu lõpetasime käsikäes jalutades. Õnneks olin juba esimesel kohtingul piisavalt vaeva näinud ning sõbra pool õdusa õhtu ette valmistanud. Hubase interjööri loomiseks kasutasime kümneid põlevaid küünlaid ning laua katmisel sente ei lugenud. Olin enne välja uurinud, et naisele meeldib juust. Eeskujuliku kavalerina kuhjasin lauale viite erinevat sorti gurmeejuuste. Naer tuli peale siis, kui neiu kohale jõudes tunnistas, et armastab vaid tavalist eesti juustu... Pärast nokkisime sõbra juures neid udupeeneid hallitusjuuste mitu nädalat!

Oma esimest edukalt koos mööda saadetud aastat tähistasime armsaks saanud Pärnu Steffani pitsarestoranis. Huvitaval kombel jätab see söögikoht alati piisavalt väljapeetud mulje ning menüüst leiab erilisemaid palu kui ainult pitsat. Enne väljaminekut sättis teine pool end tubli mitu tundi ning pühendas soengu viimistlemisele nii enda kui ka minu viimased närvirakud. Kohale me siiski jõudsime koos uhkelt seatud soengu ning kapist valitud parimate rõivastega.

Väga kerge on end turvalises suhtes mõnuledes käest lasta ning mugavate t-särkide ja lottis teksadega ära harjuda. Sel lihtsal põhjusel on täiesti vajalik endale leida eriline kuupäev või tähistamist väärt sündmus. Selleks puhuks saab end rutiinist välja tõmmata ning hoolitseda välimuse eest rohkem kui tavaliselt. Muidu tekib mingi ühtlane hall olemine, kus midagi erku meelde ei jää. Suhe muidugi kannatab ka selle all, kui mõlemad pooled aina enam närtsivad ning tuhmi pilguga ringi loivavad.

Sel aastal on suurejooneline plaan minna keskmisest kallimasse Ahhaa elamuskeskusesse Tartus. Külaskäik kahele läheb pea kolmekümmend eurot maksma ning igapäevaselt seda endale lubada ei saa. Valisime koha, kuna pole poole Tartus elatud aasta jooksul sinna veel raatsinud minna. Samal ajal tõotab külastus pikalt meelde jääda ning fotosidki on võimalik koha peal mälestuseks teha.

Siinkohal panengi kõigile püsisuhtes mugavaks muutunud osalistele südamele - tehke mõni päev siiski erilisemaks kui kõik ülejäänud.

See väljaminek tasub end kuhjaga ära ning hoiab suhte paremas vormis. Naine saab oma sõbrannadega muljetada, kuhu mees ta välja viis. Lisaks rõõmustab oma silmagi üleslöödud välimusega õrnem pool. Ja eks mees isegi näeb soliidne välja triiksärgi ja lipsuga. Ega keegi teine ju meie suhte eest hoolitsema tule, kui ise seda teha ei raatsi ega viitsi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles