Tugeva suhte saladused ehk mida mees naiselt vajab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mida saab naine teha, et mees õnnelik oleks? Kuidas käituda või mida öelda? Hiljuti suhtealase raamatu välja andnud Shaunti Feldhahn küsitles enam kui 1000 abielupaari, et välja selgitada, mida mehed naistelt vajavad.

Feldhahni sõnul on mehed nõus endast rohkem andma, kui naine on võimeline mehes tekitama tunde, et ta hindab meest ja tema panust. Feldhahni uuringu tulemusel on järgnevad asjad meeste jaoks suhtes väga olulised, kirjutab Glamour.

Naine peaks märkama mehe pingutusi ja teda siiralt tänama selle eest

Feldhahni sõnul mõtleb enamik inimesi tänulikke mõtteid, kuid vaid vähesed meist ütlevad need mõtted ka välja. Tema uuringust selgus, et 72 protsenti meestest tunneb suurt rahuldust, kui naine neid tehtud töö eest kiidab. Tundub, et meeste jaoks on «ma tänan sind» ja «ma armastan sind» samaväärsed.

Naine peaks mehele ütlema, et mees tegi head tööd

Kui tänamine muudab mehe südame soojaks, siis «kallis, sa tegid head tööd» paneb mehe lausa sulama. Feldhahn ütles, et karmi välispinna all on mehed endiselt väikesed kooliealised poisid, kes südamest loodavad, et emale meeldib see kuumaalus, mille nad tööõpetuse tunnis tegid. Mehele komplimendi tegemisel on väga suur emotsionaalne mõju.

Naine peaks rääkima sellest, kui hea mees tal on

Mehele võib laastavalt mõjuda see, kui ta tunneb, et temast ei piisa. Ära kunagi kaeba mehe juuresolekul oma perele või sõpradele, et sulle üks või teine asi partneri juures ei meeldi. Pigem räägi sõpradele ja sugulastele, kuidas mees tegeleb laupäeva hommikuti lastega ja laseb sinul magada või kuidas ta sulle sünnipäeva puhul üllatuspeo korraldas. Mees võib teeselda, et need on kõik pisiasjad olnud, ent sisimas ta naudib taolist kiitust.

Naine peaks mehele ütlema, et ta tahab teda ja et mees pakub talle rahuldust

Tõenäoliselt ei tule see üllatusena, et mehed armastavad seksi. Aga üllatav võib olla asjaolu, et meestele meeldib seks selle emotsionaalse, mitte füüsilise poole pärast. Mees vajab teadmist, et naine ihaldab teda. Veelgi enam, ta tahab teada, et suudab oma naisele rahuldust pakkuda. Kasvõi aeg-ajalt seksi algatamine annab mehele märku, et naine tahab teda ja see on tema jaoks väga oluline.

Naine peaks mehele teada andma, et mees muudab teda õnnelikuks

88 protsenti Feldhahni küsitluses osalenud meestest ütles, et see sulatab nende südame, kui naine ütleb, et mees teeb teda õnnelikuks. Kuidas seda teha? Naerata, kui mees siseneb ruumi. Kallista teda spontaanselt, kui ta midagi ilusat ütleb. Väljenda sõnades, kuivõrd õnnelikuks tema kohalolek sind muudab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles