Pildid: Läti disainerid käisid Tallinnas oma lasterõivaste kollektsioone näitamas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

16. jaanuaril esitlesid Tallinnas neli tuntud Läti lasterõivaste brändi oma 2014. aasta kevad-suviseid kui ka juba sügis-talviseid kollektsioone.

Oma kollektsioonidega olid väljas kõrgekvaliteedilist lastemoodi pakkuvad brändid Hebe, Paade Mode, Lemy Tomy Factory ning La’Lina. Üritust aitas korraldada Läti investeeringu- ja arendusagentuur LIAA (the Investment and Development Agency of Latvia), mille eesmärk on edendada äritegevust, hõlbustades Läti ettevõtjate välisinvesteeringuid ning suurendades Läti ettevõtete konkurentsivõimet sise- ja välisturgudel.

LIAA esindaja Alise Barvika sõnul on sellised esitlused Läti disainerite jaoks väga olulised, sest Eesti turgu hinnatakse väga ning ollakse huvitatud jõudmaks ka Eesti tarbijateni. Sarnane tagasiside laekus ka disaineritelt endalt, kellele on kohtumine nii Eesti sisseostjate kui kohaliku meediaga ääretult kasulik.

«Taoliste kohtumiste ja kogemuste vahetamise kaudu saame kohalikele lasterõivaste valdkonnaga seotud inimestele näidata, et Lätis on lasterõivaste disain ja kohalik tootmine väga professionaalsel tasemel ning kindlasti on siin kahe riigi vahel koostöö perspektiivi,» lisas Barika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles