Veebipoodidest saab osta ehtsana näivaid tooteid raseduse teesklemiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Internetipoed on leidnud uue müügihiti – komplektid, mis on mõeldud naistele, eks tahavad valetada, et on rasedad. Osta saab positiivseid rasedusteste, ultrahelipilte ja isegi kõhuproteese.

Hiljuti kirjutasime, et USAs müüvad rasedad naised erinevate müügiportaalide ja -lehtede kaudu positiivse tulemusega rasedusteste. Juba on olemas ka spetsiaalne veebipood Fake A Baby, kus müüakse pilakaupa üle kogu maa. Peale rasedustestide on võimalik osta ka DNA-teste, rasedusaegseid retseptiravimeid ja erinevas suuruses raseduskõhtusid.

Veebipoes on kirjas, et seal on maailma parimad pilakingitused. 15 naela eest saab osta ka arsti allkirjaga dokumendi, mis tõestab, et patsient on lapseootel. Selleks, et midagi osta, peab kinnitama, et tooteid ei kasutata ebaseaduslikel eesmärkidel.

Enne ostu hoiatatakse kliente, et tooted on mõeldud nalja tegemiseks, mitte pahatahtlikuks kasutamiseks ja tasub kindel olla, kas teised saavad naljast aru. Lisaks on juures märge, et kõik tooted on võltsid ja «ehtsaid» kaupu poes ei ole.

Hea lugeja, kas Sinu arust on raseduse teesklemine naljakas?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles