Kuidas kindlaks teha, kas sa kannad õiges suuruses rinnahoidjat?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas teadsid, et on kindlad märgid, mis näitavad, kas sa kannad õiges suuruses rinnahoidjat? Õiges suuruses rinnahoidja kandmine on äärmiselt vajalik, et sul endal oleks mugav olla ja et su rinnad näeksid kenad välja.

Pesupoodides on võimalik paluda müüja abi, kes sind mõõdab ning seejärel sulle sobivat pesu pakub. Loe järgmisi märke ja saad teada, kas peaksid uue rinnahoidja soetama või mitte, kirjutab Allwomenstalk.

Kui rinnahoidja jätab su kehale jälgi, siis ei ole see ilmselt õiges suuruses. Rinnahoidja ei tohiks jätta jälgi ega tekitada süvendeid su kehale. Su praegune rinnahoidja võib olla liiga kitsas või sinu jaoks vale lõikega, mille tõttu tekivad kehale joonekesed ja süvendid.

Kui su rinnahoidja on eest longu vajunud, siis sel võib olla mitu erinevat põhjust. Võib-olla on rinnahoidja sinu jaoks liiga suur. Võib-olla oleks tarvis rinnahoidjat veidike kohendada. Võib-olla on see lihtsalt välja veninud, sest oled pikka aega sama rinnahoidjat kandnud.

Kui rinnahoidja keskkoht (korvide vahele jääv osa) ei puuduta su naha vastu, siis oleks ilmselt aeg uus soetada. Rinnahoidjad on kujundatud nii, et nende keskosa peaks puudutama su nahapinda. Enne kui lähed uut rinnahoidjat ostma, mõõda end kindlasti ära või lase seda poes teha.

Kui rinnahoidjat peale pannes tekivad kehale kühmud ja voldikesed, siis on ilmselt rinnahoidja sulle liiga väike. Seda juhtub sageli siis, kui naine on paar kilo juurde võtnud või kui keha on näiteks pärast sünnitust muutunud. Voldikesed paistavad riiete alt välja ja see pole just kõige kaunim vaatepilt.

Kui rinnad ei mahu su praeguse rinnahoidja korvidesse ära, siis on samuti rinnahoidja liiga väike sinu jaoks. Rinnahoidja ostmine on tüütu tegevus, aga kui praegune rinnahoidja ei suuda su partiid taltsutada, siis oled sa seda osturetke juba niigi kaua edasi lükanud. Hästi istuv ja mugav rinnahoidja muudab sind enesekindlamaks ning parandab ka su välimust.

Kui rinnahoidja teeb sulle haiget, siis peaksid mõtlema uue ostmisele, sest milleks end piinata? Poodides on saadaval eri materjalist ja mitmesuguse lõikega rinnahoidjaid. Kuigi rinnahoidja pole kõige mugavam rõivaese, ei tohiks see siiski sulle valu tekitada. Tee endale teene ja osta uus rinnahoidja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles