«Minu imeline muutumine» kutsub taas oma välimust muutuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kallaste
Eve Kallaste Foto: TV3

Aasta eest said TV3 vaatajad kaasa elada imelistele, liigutavatele ja dramaatilistele lugudele kodumaises sarjas «Minu imeline muutumine». Nüüd ootab TV3 uusi osalejaid sarja teise hooaega.

Kõiki, kes soovivad haarata kinni võimalusest läbi teha oma elu suurim muutus, oodatakse TV3 kodulehele ankeeti täitma.

Saatejuht Eve Kallaste sõnul püütakse uuel hooajal läbi viia varasemast veelgi töömahukamaid ja pikema paranemisajaga muutusi. 

«Oleme valmis aitama naisi, kes on vähiravi käigus oma rindadest ilma jäänud, samuti on teemaks maovähendusele ja kaalulangusele järgnev kõhu korrigeerimine, naeratuse taastamine ja palju muud,» selgitas Kallaste.

«Minu imeline muutumine» on sari, mis aitab inimesi, kes pole rahul oma välimusega ja unistavad võimalusest oma keha juures midagi muuta.

Eesti parimad esteetilise ja plastilise kirurgia spetsialistid  ning hambaarstid viivad unistused täide, kinkides neile täiesti uue välimuse ja enesekindluse.

Sarjas osalejatele on kõik muutused tasuta, kuid valmis on vaja olla pikaks võtteperioodiks, operatsioonideks ja taastumiseks.

Tänavu on oodatud ankeeti täitma ka need, kelle eesmärk on saatesse soovitada mõnd tuttavat (sõbrannat, ema, kolleegi jne), kes ise ehk pöörduda ei julge, kuid on imelist muutust väärt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles