Miks tasuks eksi meenutavad asjad minema visata?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sul on asju, mis meenutavad su endisi partnereid, siis võib-olla on nüüd paras aega neist vabaneda. Paljud meist on läbi elanud lahkuminekujärgse perioodi, mil pisaraid valades vaadatakse vanu fotosid ja loetakse kirju, mis endine kallim on saatnud.

Ent tegelikult pole eelmisi suhteid meenutavaid asju tervislik alles hoida. Siin on mõned põhjused, miks tasuks eksi meenutavad esemed välja visata, kirjutab Allwomenstalk.

Halvad mälestused

Kõige olulisem põhjus on see, et need asjad võivad meelde tuletada halbu mälestusi. Probleeme tekitab see, kui teie suhtes esines näiteks petmist või vägivalda. Sellisel juhul tasuks kindlasti vabaneda asjadest, mis meenutavad hapuks läinud suhet.

Minevikus elamine

Vaadates pidevalt eksi meenutavaid asju julgustad sa iseennast kogu aeg minevikku tagasi pöörduma. Te pole enam koos, seega pole mingit põhjust, miks peaksid sellest mälestusest nii kiivalt kinni hoidma. Minevikus elamine pole tervislik, peaksid suhte lõppu leinama ja seejärel edasi liikuma. Ela olevikus ja oota innukalt, mida tulevik võib tuua.

Eks tegi sulle halbu kingitusi

Kuigi mõned mehed on äärmiselt kenad ja armsad, ei pruugi nad osata naistele kinke valida. Kui eks tegi sulle kingitusi, mis sulle tegelikult eriti ei meeldinud, vabane neist kinkidest. Sa ei pea enam teesklema, et need sulle meeldivad.

Uus suhe

Kui oled edasi liikunud uude suhtesse, siis on õige aeg vanadest mälestustes lahti lasta. Hoia alles vaid need asjad, mis on oluliseks osaks sinu ajaloost ja mille väljaviskamist sa tõeliselt kahetseksid. Ülejäänud asjadest võid kerge südamega loobuda.

Asjad, mis pole enam olulised

Aeg-ajalt peame oma kappides ringi vaatama ja välja viskama asjad, mis pole enam meie jaoks olulised. Eksi meenutavad esemed pole enam tähtsad ja need tuleks ära visata. Pole tarvis hoida alles asju, mis sinu praeguse eluga pole seotud. Nendest vabanemine aitab tõmmata piiri mineviku ja tuleviku vahele.

Lootus

Kas loodad ikka veel, et võite eksiga kunagi taas koos olla? Kui sina polnud see, kes suhte lõpetas, siis on tõenäoline, et loodad teievahelise suhte paranemisele. Hoides alles esemeid, mis endist kallimat meenutavad, hoiad lootuse leeki pidevalt põlemas ning ei saa oma eluga edasi liikuda.

Edasi liikumine

Kuigi sul võib olla raske vabaneda asjadest, mis sind veel eksiga seovad, aitab neist vabanemine sul edasi liikuda. See on ainus mõistlik otsus. Pole tähtis, kui palju me kedagi armastasime, fakt on, et nüüd kuulub see inimene meie minevikku ja seda kindlatel põhjustel. Lepi selle kaotusega ja liigu oma eluga edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles