Kolm tõhusat kaalulangetamise strateegiat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalu langetamiseks mõeldakse välja järjest uusi meetodeid.
Kaalu langetamiseks mõeldakse välja järjest uusi meetodeid. Foto: SCANPIX

USAs tehtud statistika on näidanud, et peaaegu 70 protsenti ameeriklastest on ülekaalulised. Teadlased uurivad pidevalt kaalulangetamise mooduseid, analüüsides parimaid tooteid ja dieete, mis soodustaks kaalulangust.

Järgnevalt on välja toodud kolm tõhusat kaalulangetamise strateegiat, kirjutab Genius Beauty.

Mis silmist, see meelest

Cornelli toiduteaduse instituudi teadlased on kindlaks teinud, et kui nihutada maiustused endast paar meetrit eemale, väheneb oluliselt nende tarbimine. Eksperimendi käigus nihutati maiustusi katseisikutest 6 meetrit eemale ja tänu sellele vähenes magusa söömine 48 protsenti.

Magamine

Stabiilne uni aitab kehakaalu tasakaalus hoida. Uuringud on näidanud, et kui inimeste uneaeg varieerus 90 minutit, siis selle tulemusel toimus alumistes kehaosades rasva ladestumine. Halb uni, magamine vähem kui 6,5 või rohkem kui 8,5 tundi öö jooksul soodustavad kaalutõusu.

Moodsad kaalulangetusprogrammid

Duke'i ülikooli teadlased jälgisid naisi, kes osalesid kaalulangetusprogrammides. Iga päev tuli neile meeldetuletav sõnum, et nad peavad oma kaalulangetamise tulemustest teada andma. Olenevalt sellest, kuidas nende kehakaal oli vahepeal muutunud, said nad sõnumeid, mis pakkusid neile nõuandeid ja informatsiooni. Selline suhtlemine aitas naistel tõhusamalt kehakaalu alandada kui traditsioonilised kaalulangetuspäevikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles