Cameron Diaz paljastas, kuidas ta aknest lahti sai

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: SCANPIX

Näitlejanna Cameron Diaz kirjutab oma uues terviseraamatus «The Body Book», et tal oli noorena näonahaga suuri probleeme.

«Mul oli kohutav näonahk. See valmistas mulle suurt piinlikkust ja tegin selle parandamiseks kõike, mida välja mõelda suutsin. Üritasin seda meigiga katta. Proovisin ära kõige karmimad ravimid, nii suukaudsed kui pealemääritavad. Pikka aega ei mõjunud miski. Tõeline väljakutse oli enne kaamerate ette astumist vinnid ära varjata. See kõik oli piinlik ja väga masendav. Tundsin end alati halvasti,» meenutas Diaz. Kahekümnendate eluaastate lõpus otsustas ta oma menüüd muuta ja tervislikult toituma hakata.

«Siis juhtus kummaline asi... mu nahk hakkas paranema! Akne ei kadunud täielikult, kuid asi läks tunduvalt paremaks. Nüüd mõistan, et mu nahk ei vajanud neid retseptiravimeid ega kreeme. Ma poleks pidanud oma naha peale vihane olema ega end halvasti tundma. Oleksin pidanud lihtsalt oma keha kuulama! Akne oli minu keha häiresüsteem, mis andis teada, et pean kiirtoitude söömisest loobuma,» seletas 42-aastane staar.

«Elasin toona kiirtoidu peal. Jõin liitrite kaupa karastusjooke ja sõin pidevalt rasvaseid, juustuseid toite. Veel 30ndate alguses tarbisin piimatoite, mis tekitasid mu nahale väikseid valgeid vinne. Piimast loobumine muutis kõik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles