Viis põhjust, miks naised muutuvad aja jooksul vaid paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olete ilmselt kuulnud, et hea vein muutub aja jooksul vaid paremaks. Sama lugu on ka naistega. Vanemaks saamine on mitmel põhjusel hea. Mida vanem sa oled, seda rohkem on sul teadmisi ja kogemusi ning sa ei võta elu enam niivõrd tõsiselt kui nooruses.

Kahjuks ei teadvusta paljud naised vananemise plusse, nähakse vaid seda, kuidas meie välimus ajapikku muutub. Siin on aga viis näidet, miks muutuvad naised aja jooksul vaid paremaks, kirjutab Huff Post.

Oleme õppinud oma sõprussuhete eest hoolt kandma. Nooruses juhtus sageli, et naised vahetasid iga nädal «parimaid» sõbrannasid. Juhtus sedagi, et sõbrannad ununesid kohe, kui silmapiirile ilmus mõni nägus kutt. Vanemaks saades taipame, kui olulised on sõprussidemed ja hakkame oma sõbrannasid rohkem väärtustama. Saame aru, et tähtis on kõigi inimeste jaoks aega leida.

Mõistame, kuidas üks inimene võib teiste elu mõjutada. Koos selle teadmisega taipame, et saame kellegi päeva paremaks muuta pelgalt rõõmsa tervituse või siira komplimendiga. Saame aru, et vaid paari minutiga on võimalik end ümbritsevate inimeste tuju parandada. Elu on meile õpetanud sedagi, et halb tuju ja energia on nakkavad ning kui oleme pidevalt negatiivsed ja viriseme, siis peegeldavad samu emotsioone ka meid ümbritsevad inimesed. Teisisõnu saame aru, et me ise loome oma energiavälja.

Teame, et igal lool on kaks poolt ja ennatlikke järeldusi ei tasu kunagi teha. Võib-olla su endine abikaasa polnud kõige meeldivam inimene, kuid praegu võib ta olla kellegi uus kallim. Su eksil ja tema kaaslasel on mõlemal ilmselt häid ja halbu külgi. Kõik oleneb tegelikult ju sellest, kes lugu räägib.

Oleme õppinud oma emotsionaalset energiat hoidma. Õpime elu jooksul vähem vihastama ega hoia enam negatiivseid emotsioone endas. Oluline on olla emotsionaalselt üha enam neutraalne. Elu on näidanud, et õelutsemine ja raevukus ei vii meid heade asjadeni, seega me õpime rohkem kuulama ja vähem emotsioonide ajel tegutsema.

Oleme enda vastu leebemad ja kaastundlikumad. Aja jooksul õpime, et kogu aeg ei pea perfektsust taga ajama, sest perfektsust ei ole võimalik saavutada. Samuti taipame, et see pole omadus, mida inimesed loodavad leida oma partneris, kolleegis või sõbrannas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles