Õppesalongis võib soengu pähe saada kolme euroga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Õppesalongide iluteenuste hinnad võivad olla tavasalongidega võrreldes kuni kolm korda soodsamad, kuid tuleb arvestada, et mõnikord tuleb õppuritel ette ka apsakaid.

Tartu rahvusvahelise iluravi erakooli juuksurite kutseõpetaja Nele Kõlviku sõnul ei tee õpilane ühtki kääriliigutust ega värvitriipu, ilma et õpetaja terav silm teda jälgiks, kuid siiski teavad kliendid, et mõnikord juhtub väiksemaid äpardusi, kirjutab Õhtuleht.

Õppesalongides on iluteenuste hinnad väga soodsad, näiteks võib Tallinna Tööstushariduskeskuses föönisoengu saada kõigest kolme euro eest. Pärnumaa kutsehariduskeskuse õppesalongis on veebruaris aga kõik juukselõikused tasuta.

Soodsalt saab iluteenuseid õppesalongides: Iluravi rahvusvaheline erakool, Tartu kutsehariduskeskus, Eesti esimene erakosmeetikakool, Tallinna tööstushariduskeskus, Eesti iluteeninduse erakool, Pärnumaa kutsehariduskeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles