Janika Sillamaa laseb mehe kööki vaid siis, kui on ise haige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23. juuni 1975 - laulja Janika Sillamaa
23. juuni 1975 - laulja Janika Sillamaa Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Laulja Janika Sillamaa avaldab Naistelehe rubriigis «Marss & Veenus» arvamust, et meeste ja naiste loogikal on suur vahe ning kõige paremini on seda näha kodus.

«Lasen mehe kööki vaid siis, kui ise haige olen,» nendib ta. «Ta küll toimetab seal ja saab kõik tehtud, kuid pärast seda pääseb kööki vaid karkudega. Igasugustes majapidamisküsimustes puudub meestel ratsionaalne loogika, näiteks võiks ju pannkooke küpsetades juba nõud ära pesta.»

Samas on Janika sõnul mehed mehaanikas tugevamad. «Ma saan aru küll, kuidas autol ratast vahetada, kuid seda oskavad minust ka 12aastased poisid paremini,» toob ta näiteks ja kiidab oma kaasat. «Minu mees on kuldsete kätega ja oskab kõike – alates majakatuse vahetamisest, lõpetades minu viimase plaadi kujundamisega. Samuti on tal suurepärane väitlusvõime – ta oskab miljonil teemal seltskonnas vestelda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles