Evelin Samuel hakkab juhtima uut sisustusportaali

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Samuel
Evelin Samuel Foto: Priit Grepp

Alates tänasest on avatud sisustus- ja aiandushuvilistele suunatud veebiportaal Ideesahver.ee, mille peatoimetaja on Evelin Samuel.

Ideesahvri mahukas galeriis saab inspiratsiooni ammutada ilusate ja huvitavate kodude erinevatest sise- ja õueruumidest, samuti koondab Ideesahver kokku kõikvõimalikud teemad, mis seonduvad kodu või suvemaja ning aiapidamisega.

Ajakirjade Kirjastusele kuuluva veebikeskkonna peatoimetaja Evelin Samuel rõhutab, et Ideesahver pole kõigest sirvimiseks. «Me ootame kõiki lugejaid ühtlasi kaasa lööma ka portaali sisus: laadima üles fotosid, milledel edasi antud sisustusideed võiksid inspireerida teisigi, pidades sealjuures kinni muidugi autoriõigustest. Tunnustust parimate piltide ja ideede eest plaanime jagada ohtrasti.» Samuel märgib, et ehkki Ideesahvril on tänuväärne võimalus kasutada ajakirja Kodukiri 21 ilmumisaasta jooksul kogunenud arhiivi, siis suurem osakaal on siiski originaalartiklitel ning kasutajate poolt üles laetud sisul.

«Teatud mõttes on Ideesahver Eesti ühe populaarseima sisustus- ja aiandusajakirja Kodukiri edasiarendus veebis. Ent lisaks Kodukirja paberväljaande enam kui 40 000 lugejale ootame Ideesahvrisse vähemalt teist sama palju aktiivseid, noori ja trenditeadlikke inimesi,» lisab Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Tõnu Väät.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles