Cameron Diaz: naised, jätke bikiinipiirkond karvaseks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: SCANPIX

Näitlejanna Cameron Diaz räägib oma uues terviseraamatus «The Body Book», et ta ei mõista naisi, kes lasevad intiimpiirkonnast karvad igaveseks eemaldada.

«Tänapäeval on suureks moeasjaks see, et noored naised lasevad laseritega enda bikiinipiirkonna karvad jäädavalt eemaldada... Mina arvan, et karvade püsiv eemaldamine on halb mõte. Igaveseks? Tean, et arvate, et jääte alatiseks kandma ühtmoodi kingi või ühtmoodi teksaseid, kuid see pole nii. Karvavaba bikiinipiirkond on suhteliselt uus fenomen ja kõik trendid muutuvad,» kirjutas Diaz.

«Kubemekarvadest moodustub kaunis kardin, mis muudab müstilisemaks su seksika piirkonna. Need hoiavad privaatsust, nii et see tekitab armsamas huvi asja lähemalt uurida ja leida, mida sul pakkuda on. Olgem ausad - nagu kõik kehaosad, pole ka su häbememokad gravitatsiooni suhtes immuunsed. Kas sa ikka tahad kogu ülejäänud eluks karvutut jalgevahet? Loomulikult on tegu isikliku otsusega, kuid naised, vähemalt kaaluge oma intiimpiirkonna loomulikku rõivaisse jätmist. Kahekümne aasta pärast soovite seda jätkuvalt kallile inimesele esitleda ja siis oleks tore seda kingitust lahti pakkida,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles