Avalda arvamust: kes peaks võitma modellisaate?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Eesti tippmodell» telgitagused, Kristine Smirnova, Monika Hattko, Sandra Ude
Saate «Eesti tippmodell» telgitagused, Kristine Smirnova, Monika Hattko, Sandra Ude Foto: Karli Saul/SCANPIX

Enne suurejoonelist finaali said tänases «Eesti tippmodelli» erisaates kokku finalistid Sandra, Kristine ja Monika ning teised, saatest juba välja langenud tüdrukud.

Erisaates paljastasid neiud kõige teravamate konfliktide tagamaid. Kas kuraasikas lätlanna Kristine ja petlikult malbe Arni on vahepeal suhteid silunud? Arni šokeeris veel tänagi kõiki saates osalenuid oma jahmatavalt nahaalse ja naljakalt naiivse mõttemaailmaga.   

Selgitusi jagas ka skandaalseim modellihakatis Grete, kes suutis end meeldejäävaks teha taktitundetu ja lapsiku käitumisega. Üllatava avalduse tegi Sandra, kes oli Grete lahutamatu sõbranna. Kas nende suhted on ka tegelikult sama roosilised, nagu teleekraanilt tundus? Peale modellimaailmas uste avamise tõi saates osalemine suure muutuse ka Sandra eraellu – tal on nüüd uus kallim. Kas Eesti kõmumeedia rõõmuks on sündinud uus kuum paar?

Televaatajatele läks südamesse Võrust kehvadest oludest pärit üksikema Kairi saatus. Kairi avaldas, kas ta on pärast saadet tööd leidnud ja oma elujärge parandanud.

Kohtusime uuesti ka Mariaga, kes osales saates raskuste kiuste - Marial on Aspergeri sündroom, mis väljendub käitumis- ja suhtlemisprobleemides. Maria iseäralik hoiak ja käitumine pälvisidki teiste tüdrukute imestavat ja halvustavat tähelepanu kuid ka sel oli põhjus - paraku ei teadnud kaasvõistlejad võtete ajal Maria eripärast.

Tüdrukud räägikisid ka üleöö kaela sadanud kuulsuse erinevatest tahkudest – nii meeldivast kui ka ebameeldivast tähelepanust. Igaüks sai ka võimaluse ennustada, kes võiks saada järgmiseks Eesti tippmodelliks.

Hea lugeja, kas sinu arvates on õige tippmodell peidus Monikas, Kristines või Sandras?

Vaata Kanal 2 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles