Kuidas aru saada, kas ülemus on sinust huvitatud?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Töö juures võib olla keeruline piire paika panna, kui sulle tundub, et otsene ülemus on sinust romantiliselt huvitatud. Kui kahtlustad, et just selles võib asi olla, kuid pole täitsa kindel, loe järgmisi punkte, mis aitavad sul selgusele jõuda.

Ta saadab sulle lilli. Loodetavasti ei lähe ülemus nii kaugele, aga kui ta saadab sulle regulaarselt lilli, siis on ilmselge, et ülemus lööb sulle külge. Mehed teavad väga hästi, kui kulukas on lillede saatmine, seega kui ta teeb seda päeval, mis pole sinu sünnipäev või naistepäev, siis on ta sinust huvitatud, kirjutab Allwomenstalk.

Ta toob sulle kohvi. Kui hommikul kontorisse märkad, et su laual on värske kohv ja ülemus ootab sind seal, siis pole kahtlustki, et sa meeldid talle. Kui tahad talle märku anda, et ta võiks oma kohvitoomise lõpetada, hakka tööle tulema oma kohvitopsiga.

Ta ütleb veidraid asju. Kui ta kasutab lauseid nagu «ma olen nii õnnelik, et sa meie firmas töötad», «tänu sinule tulen ma parema meelega tööle» või «minu alluvuses pole enne nii erilisi inimesi töötanud», siis on väga võimalik, et ta lööb sulle külge.

Ta küsib sinult nõu riiete kohta. Kas su ülemus on sinult küsinud moenõuandeid või uurinud, kas sulle meeldib tema ülikond või lips? Võib-olla üritab ta sinult komplimente saada. Parim moodus sellise olukorra lahendamiseks on talle öelda, et sa pole kõige pädevam inimene moenõuandeid jagama.

Ta toob sinu tööpaiga enda omale lähemale. Kui ülemus liigutab sinu lauda enda omale lähemale või toob sinu tööpaiga sootuks oma kabinetti, siis võib asi olla selles, et ta tahab sind pidevalt näha ja su läheduses olla.

Ta pöörab sulle rohkem tähelepanu. Üks ilmselgemaid märke ülemuse soosingu võitmisest on see, kui ta pöörab sulle rohkem tähelepanu kui teistele töötajatele. Võib-olla otsib ta päeva jooksul pidevalt põhjuseid, miks sinu laua juurde tulla. On täiesti normaalne, et ülemus suhtleb oma alluvatega, aga sagedased visiidid ühe kolleegi laua juurde pole ilmselt vajalikud.

Ta teeb ettepanekuid kohtuda väljaspool tööaega. Paljud ülemused tahavad oma alluvaid tundma õppida ja selles pole midagi imelikku, et terve kollektiiviga võetakse midagi väljaspool tööaega ette. Ent kui ta pakub, et võiksite midagi vaid kahekesi teha, siis see võib ohumärgiks olla. Ole ettevaatlik, kui ta kutsub sind baari, kinno, õhtusöögile või lausa enda juurde.

Märkad, et ta jälgib sind pidevalt. Mõnikord võid lausa tunnetada, et keegi jälgib sind. Kas seda juhtub töö juures su ülemusega? Iga kord pilku tõstes märkad, et ülemus vaatab sind? See võib viidata asjaolule, et ta on sinust huvitatud.

Ta otsib sind. Lõunapausilt naastes kuuled, et ülemus on sind otsimas käinud. Tundub, justkui ta ei saaks hetkegi üksi olla ja ajab sind ka su vabal ajal taga. Mida sellest arvata?

Ta saadab sulle isiklikke e-kirju. Järsku on ülemus hakanud sulle saatma personaalseid e-kirju. Ta räägib sulle oma elust. Võib-olla talle tundub, et ta saab sind usaldada, aga võib-olla sa meeldid talle? Kui paned tähele, et teie suhtluses esineb teisigi ohumärke, siis võid kindel olla, et sa ei jäta ülemust külmaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles