Arteri 2014. aasta horoskoop: Kalad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad
Kalad Foto: Scanpix/Naine24.ee

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Karjäär

Palju sõltub tegevusalast – rutiinne töö on sinu jaoks küllaltki raske, seda tehes pead end tahtejõuga takka sundima. Märksa paremas seisus oled siis, kui tegeled loomingulise tööga. Inspiratsiooni on palju, tegutsed innukalt ja rõõmuga. Mistahes tegevusele tuleb kasuks, kui ei pea lähtuma rangest reeglistikust, vaid saad ka fantaasiat rakendada. Tähtsal kohal on pidev vajadus ennast arendada. Uue ala õppimiseks pole parim aeg, küll aga tasub oma oskusi ja teadmisi täiendada selles valdkonnas, millega praegu juba tegeled. See aitab kaasa ka parema tööalase positsiooni saavutamisele.

Armastus

Seltskondlik suhtlus, läbikäimine paljude inimestega ning kollektiivi kuulumine on sulle hästi tähtis. Vaja on tunnetada, et su ümber on kaaslasi, kes saavad maailma asjadest sinuga sarnaselt aru. Just niisugused tüübid võivad sinus ka õrnu tundeid esile kutsuda. Armastus sünnib ühiste hobide või maailmavaate kaudu. Ka pikemat aega kestnud sõprussuhtest võib välja kasvada armastus. Intellektuaalne ja hingeline pool on tunnete tekkimisel tähtsamad kui füüsiline külgetõmme.

Tervis

Esmatähtis on tasakaalukus. Liialdustest ja laiskusest tuleb hoiduda, samas aga on vaja vältida ka liigset karmust enese vastu. Tervislik toitumine on väga vajalik, ent dieetidega end piirata ei tasu (kui just arst ei soovita). Aasta teisel poolel oled arvatavasti nii heas vormis, et ei pea terviseteemale üldse pikemalt mõtlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles