Arteri 2014. aasta horoskoop: Kaljukits

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaljukits
Kaljukits Foto: Scanpix/Naine24.ee

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Karjäär

See aasta ei tule küll kerge, aga põnev ja võimalusterohke tõotab ta olla sellegipoolest. Aasta esimesel poolel võib olla hetki, mis töö ja karjääri seisukohalt pöördeliseks kujunevad. Võimalik on nii totaalne läbimurre kui ka see, et mingi vea tõttu praegune süsteem laguneb ja pead kuskil mujal päris algusest alustama. Palju sõltub sellest, kuidas pingeolukordades käitud ja kuivõrd hästi suudad probleeme lahendada. Ette võib tulla võimuvõitlust ja ägedat konkurentsi. Ehkki energiat on palju, ei saavuta sa võitu toore jõuga – sellest enamgi vajad kainet mõistust.

Armastus

Hea ja toetava partneri olemasolu on sulle tähtis mistahes eluvaldkonnas. Kui su kõrval on inimene, kes sind mõistab ja oskab mõnes küsimuses hea nõuga aidata, oled enesekindlam ja sul on lihtsam oma eesmärke saavutada. Isikliku õnne leidmiseks on planeetide seisud eriti soodsad aasta esimesel poolel. Oled vastassooliste hulgas populaarne, sul peab aga jaguma tarkust mõistmaks, kes on lihtsalt vahva kaaslane, kellest aga võib saada tõeliselt lähedane partner.

Tervis

Üldised mõjud on küll head, ent tuleb arvestada, et aasta toob üsna palju selliseid ajajärke, millega kaasneb tugev pinge. Enese välja lülitamise ja lõõgastumise oskus on väga tähtsad. Hästi mõjub keskkonnavahetus, aga ka spordiga tegelemine (eriti vaimse töö tegijatel) on lausa kohustuslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles