Arteri 2014. aasta horoskoop: Jäär

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäär
Jäär Illustratsioon: Scanpix/Naine24.ee

Jäär

21. märts – 19. aprill

Karjäär

Elu kulgeb hoogsas rütmis, paigalejäämise võimalust ei ole ja ega sa selle järele igatsegi. Tööalaseks tegutsemiseks vajad motivatsiooni. Sul peab olema midagi, mille nimel pingutada, endast parim anda. Tulemuste eest tahad saada au ja kiitust, aga ka korralikku palka. Kui tunned, et tee on püsti ja sinu püüdlused kuhugi ei vii, kaotad ka igasuguse tahtmise tööd teha. Kui motivatsioon kaob, tuleb ette võtta muudatus – vana töökoht hüljata ja parematele jahimaadele liikuda. Oled kohanemis- ja õppimisvõimeline, sobival kohal arened kiiresti. Mingil juhul ei tohi muudatusi karta ja ebakindlusest tuleviku ees kinni hoida millestki, mis end ammu ammendanud.

Armastus

Aasta esimesel poolel on suhted sinu jaoks üks põhiteemasid. Kipud neis olema üsnagi egoistlik ja domineeriv. Sul on partneri suhtes kõrged ootused, ent samas ei vaevu sa eriti mõtlema sellele, palju ja kuidas ise teie ühisesse ellu panustad. Et armastus õitseks, pead proovima teisega rohkem arvestada, tema vajadusi mõista. End üksikuna tundvatel Jääradest daamidel ei tasu nukrutseda – liigu seltskonnas ja meeste tähelepanust puudust ei tule. On lootust kevade hakul püsivalt enda kõrvale sümpaatne härrasmees leida.

Tervis

Kui end energilisena tunned, siis sa üldjuhul tervise peale eriti mõtlema ei kipu. Ometi tasuks seda igapäevaselt teha, sest ega sinugi organism rauast ole. Kui haigestud, siis ära looda sellest tahtejõu najal üle saada. Võta enese ravimist tõsiselt, muidu jääb haigus vinduma ja võib tüsistusi kaasa tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles