Nõuandeid, kuidas kaalulangetus enda jaoks lihtsamaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Personaaltreenerid ja kaalulangetusspetsialistid teavad mitmeid mooduseid, kuidas kaalulangetusprotsessi kergemaks muuta. Kaalulangetus ei pruugi olla meeldiv tegevus, seega on oluline, et teeksid kõik endast oleneva, et see võimalikult lihtsaks ja valutuks muuta.

Selle asemel, et oma menüüst asju vähemaks võtta võid hoopis menüüsse midagi uut ja huvitavat lisada, tuleb vaid õigeid valikuid teha. Ja kui veedad oma päevi aktiivselt, siis hakkavad lisakilod peagi kaduma. Siin on mõned nõuanded, kuidas kaalulangetus enda jaoks võimalikult kergeks muuta, kirjutab Allwomenstalk.

Söö tervise nimel

Uuri, millised köögi- ja juurviljad on kõige tervislikumad, lisa oma menüüsse näiteks seeni ja sibulat, kasuta erinevaid juurvilju igapäevastes roogades. Valmista lõbusaid ja loomingulisi toitusid, mis on kasulikud ja maitsevad hästi.

Muuda oma elu aktiivsemaks

Koonda oma elu aktiivsete tegevuste ümber: pargi kaugemale, et peaksid rohkem liikuma; mine nädalavahetusel matkama või käi pargis jalutamas. Kui muudad oma elu aktiivsemaks, siis pole see pelgalt üks elu faas, vaid kogu su eluviis muutub.

Leia aega trenni jaoks

Kellel meist poleks praegusel ajal tihe graafik, kuid kui sa väga tahad, siis suudad kõige jaoks aega leida. Leia aega oma tervise heaks, sest sa oled seda väärt.

Joo palju vett

Võta eesmärgiks juua vähemalt 8-10 klaasi vett päevas, et vähendada turseid, leevendada isusid ja ajada mürkained organismist välja. Vee joomine on lihtne ja tõhus meetod, kuidas kaalulangetusele kaasa aidata.

Muuda salat iga söögikorra staariks

Salatite puhul on väga palju mänguruumi, seega iga inimene leiab kindlasti õigete komponentide abil oma lemmiksalati. Ka salatikastmeid on võimalik ise kokku segada, salatile võib lisada puuvilju, pähkleid ja seemneid. Kui muudad salati iga söögikorra kõige olulisemaks osaks, siis sööd vähem, kaalud vähem, sul on rohkem energiat ja haigused ei jää sulle külge.

Võta omaks positiivne emotsionaalne hoiak

Sa oled võimeline kõike saavutama ja keegi peale sinu enda ei saa sind takistada. Aja eemale negatiivsed mõtted ja võta omaks positiivne hoiak. Edukad kaalulangetajad usuvad, et nad on kõigeks võimelised. Usu endasse ja sa saavutad oma eesmärgid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles