Kümme seksikat lubadust uueks aastaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kas oled aastale tagasi mõeldes avastanud end mõttelt, et su voodielu oli 2013. aastal igav? On aeg lõppev aasta unustada ja valmistuda uueks aastaks. Uuel aastal võiksid linade vahel veidi ulakam olla, et sa järgmise aasta lõpus jälle kahetsema ei peaks.

Järgnevalt on välja toodud mõned nõuanded, kuidas uuel aastal oma voodielu paremaks muuta, kirjutab iDiva.

Ole spontaanne. Kas kardad, et võid valel hetkel häbelikuks muutuda ja partnerile pettumuse valmistada? Ära muretse, sa võid uude aastasse minna uue inimesena ning oma hirmud vanasse aastasse jätta. Ole 2014. aastal eelnevast spontaansem!

Muutu magamistoas häälekamaks. Kas oled muidu jutukas inimene, kuid voodisse jõudes muutud tagasihoidlikult vaikseks? Räägi mehele, mis sind hulluks ajab ja palu tal endale seda teha. Sa pead teda ainult veidike juhendama ja sind ootab maailma parim eelmäng!

Proovige uusi kohti. Kas olete kodus juba igas toas seksinud? Suhtuge asjasse loominguliselt ja proovige näiteks seksida köögis, söögilaual või vannitoas. Katsetage kõiki siledaid pindu, mis teie kodus on. Uus aasta on ju selleks, et unustamatuid mälestusi luua!

Ole domineerivam. Kas oled kursis sidumismängudega? On aeg enda sees üles leida domineerija ja mehele uuel aastal magamistoas uusi mõnusid pakkuda. Kasuta meest näiteks oma orjana ja vaata, kuidas see teda erutab. Muutke asjad huvitavamaks rollimängude abil.

Orgasm toidu abil. Tooge magamistuppa toiduaineid, mida saaksite teineteise kehadelt süüa: alustuseks näiteks vahukoor, šokolaadikreem ja punane vein. Vältige liiga külmi ja liialt kuumi toiduaineid, te ei taha ju partnerile haiget teha.

Ärge puudutage. Kõlab veidralt? Aga see võib olla väga lõbus. Istu partnerist eemal ja palu tal enda keha kirjeldada. Las ta alustab juustest, silmadest ja seejärel liigub edasi alumiste kehaosade poole. Tee sama tema kehaga. Kui kuuled, kuidas partner sind näeb ja hindab, siis see võib vägagi erutav olla.

Proovige joonistamist. Uuel aastal tuleks proovida uusi asju, seega miks mitte kasutada teineteise kehasid selleks, et neile joonistada? Ta võib joonistamiseks kasutada kehamaalingute jaoks mõeldud värve või hoopis mõnda toiduainet, sel viisil on pildi kustutamine palju lõbusam ja erutavam, sest mees saab kasutada näiteks oma keelt.

Tee trenni. Kui oled liiga kurvikas või liialt sale, siis on uuel aastal parim aeg end taas vormi ajada. Mees märkab kindlasti muutusi ja uurib neid hea meelega lähemalt. Sinu seksikas figuur on parim kink mehele uuel aastal.

Korraldage kohtinguõhtuid. Uuel aastal uue hooga? Kui olete aastaid abielus olnud ja romantika on hakanud kaduma, siis on paras aeg see suhtesse tagasi tuua. Valige välja üks päev nädalas, mil käite kahekesi kohtingutel ja hiljem veedate koos aega linade vahel. Peagi märkate, et säde on teie suhtes tagasi.

Iga nädal uus asend. Jällegi, uuel aastal tuleks proovida uusi asju. Katsetage partneriga iga nädal mõnda uut seksiasendit, mida te enne proovinud pole. Kui teil endal saavad asendite osas mõtted otsa, vaadake netist või soetage mõni Kamasutra raamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles