Horoskoop: mida toob aasta 2014 Veevalajale?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevalaja
Veevalaja Foto: Repro

VEEVALAJA (20.I – 18.II)

2014. aasta on tasakaalu otsimise aasta. Kui eelmisel aastal panid rõhku tööle ja kohustustele, siis nüüd naudid ka vaba aega ja lõõgastust. Tahad proovida midagi uut, mitte käia vanades jälgedes. Liigselt uut nautides ja millegi suhtes hooletuks muutudes võid aga vaenlasi koguda. Oled juba mõnda aega tegelenud uue ajastu vaimsete asjadega ning sel aastal see trend jätkub. Aasta keskel kui enamik inimesi puhkab, algab sinul võimaluste, kuid samas ka pingutuste periood. Oskad õigel ajal õiges kohas olla ja see aitab sul takistusi lõhkuda.

Armastus

Kui oled kellegagi kohtunud üsna ebameeldivas olukorras, siis nüüd kõik muutub. Õpid oma vaenlast armastama ja sa võid temasse armuda. Kõik kulgeb väga kiiresti ja sa ei suuda seda peatada. Sa ei tahagi peatada, sest see on uus ja erutav suhe, mida oled kaua otsinud. See inimene paljastab sulle midagi sellest, et su elu kulgeb pärast seda nagu maapealses paradiisis. Selles suhtes olles haihtuvad varasemad negatiivsed suhted.

Tervis

Kui oled varem kuulanud teiste tervisenõuandeid, siis nüüd lähtud sisetundest ja organismi seisundist. Naudid aina enam liikumist ja just sellist liikumist, mis lahustab negatiivseid mõtteid. Kui oled väsinud, siis puhkad, kuid muidu liigud edasi ikka sama kiiresti kui seni. Varasmatel aastatel võisid kellegi ärrituse enda kanda võtta, siis nüüd sa seda enam ei tee. Oskad oma vaimset, hingelist ja kehalist tervist paremini hoida.

Karjäär

Oled juba ammu uuteks väljakutseteks valmis, kuid need võivad saabuda vanal kujul. Esmalt ei pruugi neid märgatagi olla. Siis aga saab kõik selgeks nagu välk selgest taevast. Ehitad uue üles vanale alusele ja jääd endaga väga rahule. Valid ettevõtmisi ja teed õigesti, sest mitte kõik ei sobi sulle.

Raha

Raha voolab nagu sillerdav jõgi. Kui ka vahepeal tekib mõningaid võlgu, saad sa need aasta lõpuks tasutud. Sa ei ole kunagi rahast suuremat numbrit teinud ega tee seda ka sel aastal. Elus on palju tähtsamaid asju kui raha nimel elamine. Sinu seisukoht on, et hea kui on palju raha, aga kui seda palju ei ole, ei juhtu ka midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles