Horoskoop: mida toob aasta 2014 Amburile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambur
Ambur Foto: Repro

AMBUR (22.XI – 21.XII)

Vajad 2014. aastal vabadust senisest rohkem. Uued alad ootavad vallutamist ja sa loodad, et keegi ei sea ületamatuid takistusi. Vallutused ei ole aga midagi väärt, kui sul ei ole kodu, kuhu saaksid vahel tagasi tõmbuda patareisid laadima. Kui sa seni ei ole mingit asja kellegi vastuseisu tõttu katsetanud, siis nüüd leiad endas kindluse see ette võtta. Sulle saab selgeks, miks sa pidid eelnenud asju kogema. Valikuvõimalusi on järsku väga palju.

 Armastus

Oled väga originaalne ja ebatavaline. Pikaajalises suhtes olevad Amburid üllatavad oma partnerit. Alles suhet otsivad Amburid teevad potentsiaalsete kandidaatidega sama. Mingitest tunnetest suudad rääkida avameelselt, teistest aga mitte. Kui oled end vahel üksinda tundnud, siis nüüdseks on need ajad möödas. Saad kogeda kirge ja erutavat intiimsust, seda eelkõige oma koduste seinte vahel.

Tervis

Oled alati olnud seikluslik ning armastanud liikumist värskes õhus. Matkad, ujumine ja muu liikumine ilmestab ka 2014. aastat. Mida enam saad sa liikuda, seda tugevam su tervis on. Kui ka mingil ajal tabab sind haigus, siis on sul lähedane, kes aitab sul kiiresti taastuda. Samas aitad teda, kuulates ära tema mured, mis kulutavad hinge ja vaimu.

 Karjäär

Sind vaevab küsimus, kas muuta karjääris midagi või jätkata vanas vaimus. Seda selle tõttu, et sulle võidakse teha väga ahvatlev pakkumine. See võib olla nii kodumaal, kuid välistada ei saa ka välismaad. Palk on väga kõrge, kuid töö on eelnevast märgatavalt erinev. Teed taustauuringu ja see võib välja tuua ka miinused, mida sa varem ei märganud. Usalda sisetunnet.

 Raha

Saad rahalise kogemuse, mis lõppeb tulemusega võitja-võitja. Mõistad pärast seda, et kõik ei ole rahaliselt mõõdetav. Kui oled varem mõnda kolleegi aidanud, siis nüüd toovad tema astutavad sammud sulle aina suuremaid summasid kaukasse. Tasakaalustad oma eelarve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles